Movi Leert!

Studiebegeleiding MBO

Sportieve studiebegeleiding voor MBO'ers. Uniek in Veenendaal!

Stel je vraag!
×

Studiebegeleiding MBO

Heb jij moeite met plannen, wil je graag betere cijfers of iemand die met je mee kijkt tijdens je studie? Dan ben je bij Movi Leert! aan het juiste adres. Wij helpen jou met je MBO studie en motiveren jou doormiddel van personal training!

Onze studiebegeleiding voor MBO’ers:

  • Veel aandacht, want we werken met kleine groepen
  • Begeleiding van een onderwijs professional
  • Begeleiding op maat
  • Ruimte en tijd voor sport
  • Een stok achter de deur

Gratis kennismaken!

Bewegen en leren

Wanneer je genoeg beweegt is het gemakkelijker om jezelf te concentreren en efficiënt te werken. Dit geldt voor iedereen en is algemeen bekend. Voor jongeren en mbo’ers in het bijzonder geldt vaak dat zij doeners zijn en daarom moeite hebben met schriftelijke studieopdrachten, plannen en organiseren. Bij Movi helpen wij studenten hierbij maar benutten wij ook hun kracht; doen!

 

Studiebegeleiding en trainen

In deze sportieve omgeving is er ruimte om te bewegen en te ontspannen. Wanneer een student vast loopt en het overzicht niet meer heeft, kan het enorm opluchten om even te bewegen, te stoeien, te trainen of te rennen. Dit is de unieke kracht van Movi Leert!

Om de studenten op korte termijn te motiveren, krijgen zij de kans om aan het einde van de studiemiddag gebruik te maken van onze smallgroup training. Dit is een specialistische training die gegeven wordt door een van onze performance coaches. Tof om mee te doen en ontzettend leerzaam voor de student. Je wordt namelijk getraind door een personal trainer en dat is een buitenkansje die voor niet veel leeftijdgenoten is weggelegd.

In vakantieweken hoeven de studenten alleen aanwezig te zijn als zij achterstand hebben voor hun studie. Om hen te belonen dat zij goed gewerkt hebben mogen zij in de vakantie weken onbeperkt trainen in onze gym onder begeleiding van onze coaches. Zo houden wij de studenten in het zicht en betrekken wij ze bij de gym, ook in vakantieperiodes.

Neem contact op

Contact

Wil jij ook in een sportieve omgeving aan je studie werken? Meld je dan nu aan!

Aanmelden studiebegeleiding

Heb je nog wat vragen of wil je graag eerst een keertje komen kijken?

Vul dan via de link hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Ik wil eerst graag een keer komen kijken!

 

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan