fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Beste investering ooit!

×
Ga terug naar het overzicht

Beste investering ooit!

Jouw gezondheid

Investering in EFT’s, je hypotheek extra af betalen, sparen voor extra pensioen of een eigen bedrijf starten. Allemaal mooie investeringen waar je toch een stuk minder plezier van hebt als je niet fit of gezond bent.  Genieten van je pensioen is een stuk lastiger wanneer je niet de dingen kan doen die je graag wilt.

Het advies is om minimaal twee keer per week spierversterkende oefeningen te doen voor ten minste 30 minuten. Dit heeft namelijk veel positieve effecten op je gezondheid. Je energielevel zal stijgen en je zult merken dat veel dagelijkse activiteiten gemakkelijker gaan. Het is goed voor je zelfvertrouwen, want je kan vaak meer dan je denkt. Daarnaast slaap je beter als je een rustige krachttraining hebt gedaan. Deze effecten samen zorgen ervoor dat je je gelukkiger voelt.

Wanneer jij huppelend wilt genieten van jouw pensioen is het juist belangrijk om te blijven investeren in je gezondheid.

Hoeveel mag/moet investeren in je gezond kosten?

Er zijn altijd een aantal dingen die je kan doen om je gezondheid te verbeteren en die weinig extra geld kosten. Zorg dat je regelmatig wandelt of fietst, neem de trap in plaats van de lift enzovoorts. We kennen de tips allemaal wel. Ook op het gebied van voeding. Toch geeft dit vaak niet genoeg resultaat of lukt het ons zelfs niet om dit vol te houden.

Vervolgens zijn er veel mensen die zichzelf aanmelden voor een budget gym. Vol nieuwe moed en energie gaan zij aan de slag. Vaak zijn dit trainingen zonder doelen en weinig begeleiding. De abonnementen worden trouw elke maand betaald, maar je gaat niet na drie weken niet meer naar de gym. Van budget gyms is dit een verdienmodel. Wees je hiervan bewust voordat je je inschrijft. Want zoals vaker geldt ook bij sportscholen; goedkoop is duurkoop.

Vind jij jouw gezondheid echt belangrijk? Wil jij werken aan jouw persoonlijke doelen? Durf jij te erkennen dat elk lichaam anders is en dat er geen gouden regel is om fit te worden (dan deed heel Nederland dat namelijk wel)? Dan is het tijd om echt te gaan investeren.

Omdat elk lichaam anders is en iedereen verschillende doelstellingen heeft is het belangrijk om opzoek te gaan naar een gym die jou persoonlijk advies kan geven. Doordat de meeste van ons een druk leventje hebben met werk, gezin, huishouden en een sociaal leven is de motivatie soms ver te zoeken om te werken aan je gezondheid. Dit is niet raar, maar juist daarom is het vinden van een gym die jou ook motiveert en kent belangrijk. Een trainer die jou kent en begeleidt is van meerwaarde om jouw doelen te kunnen behalen.

Dus stel jezelf nog eens de vraag: Hoeveel mag jouw gezondheid kosten?
Ga jij voor een budget gym en verwacht jij mega resultaat?
Of is gezondheid eindelijk iets waarin jij wilt gaan investeren?

Gratis kennismakenGa terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.