fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Annemarie

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Annemarie

Naam: Annemarie
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Leersum

Aan welke oefening heb je een hekel?
Lunges! Ik hou niet zo van lunges, in welke variant dan ook. Een hekel is een heel groot woord trouwens, maar nee die zijn niet favoriet.

Welke oefening is jouw favoriet?
Deadliften! Echt een krachtexplosie van je hele lijf en hoe kicken is het om over die 100 kg heen te gaan! Ik was zo trots toen ik die haalde en dat ik een paar weken daarna de 109kg liftte. Supervet! Laatst hadden we op zaterdagochtend de deadlift workshop waarin we alle stapje een voor een doorliepen om de techniek te verbeteren. Een uur lang deadliften! Ik was een blij mens.

Wat is jouw motivatie/doel?
Toen ik startte afgelopen februari was ik al een paar maanden aan het hardlopen om me voor te bereiden op een fysieke test die bij een sollicitatie hoort voor een functie die ik graag wil. De combinatie krachttraining en conditietraining is dan de juiste. In mei kwam de vacature open en half juni moest ik die test doen, ruim gehaald, dus enorm blij en trots op mezelf.

Daarnaast wil ik graag nog meer afvallen. In 2016 ben ik 20 kg afgevallen, met heel erg de focus op gewicht, inmiddels ligt mijn focus meer op gezond en sportief leven, wat in een onregelmatige baan als die ik heb nog best wel eens ingewikkeld is, afvallen gaat misschien wat minder snel nu, maar ik voel me nu gezonder en beter als toen, ik denk omdat ik er ontspannener inzit.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Per week rij ik gemiddeld 70km op bij Movi te gaan trainen! Je kan wel zeggen dat ik enthousiast ben over Movi! ?

Op de ‘gewone’ sportschool waar ik hiervoor lid van was (op 5 min. van m’n huis), was weinig begeleiding, weinig interactie, en veel mensen die maar naar de tv’s tuurden tijdens het sporten of in de spiegelwand stonden te staren. Prima als dat je ding is, maar ik vond het er niet zo.

De trainingen bij Movi zijn ontzettend leuk en gezellig, het samen doen en elkaar helpen en aanmoedigen spreekt me erg aan. De teamspirit is er iedere training. Ik vind de speciale trainingen ook erg gaaf, SuperSaturday pak ik altijd mee als ik niet hoef te werken en binnenkort de obstical run en straks in september de fatburn challenge

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Sporten geeft me energie en ik word er blij van. Tussen nachtdiensten door toch een rondje gaan hardlopen of een training mee pakken, maakt dat ik me een stuk energieker voel in de nachtdienst.

Ik voel me overall sterker, gezonder en beter als ik regelmatig sport, fysiek en mentaal. Het doet me echt goed.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Attie, die heeft me een drive volgens mij, die gaat maar door in haar trainingen.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.