MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Bjorn

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Bjorn

Wanneer hij binnenkomt weet iedereen dat Bjorn aanwezig is, onze allemans vriend en stiekem onze assistent trainer omdat hij de uitvoering van ieder lid in de gaten houdt. In deze editie van Member of Movi leer je Bjorn beter kennen.

Naam: Bjorn
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Als ik iets heb geleerd van mijn jaren in de waterpolo is het wel dat de oefening waar je het meeste hekel aan hebt, de oefening is waar je het meeste kan winnen. Waar ik op dit moment de meeste winst kan halen, zijn mijn benen. Dus legday en squats kom maar op!

Welke oefening is mijn favoriet?
De deadlift! By far de leukste oefening (nou ja, eigenlijk de oefening waar ik het beste in ben). Ik vind het heel tof om te zien hoeveel kracht/weerstand het lichaam aan kan. Daarbij is dit een van de meest complexe oefeningen en wanneer je die goed uitvoert heel snel grote stappen kan maken.

Wat is jouw motivatie/doel?

Ooit woog ik ruim 115kg, op dat moment was afvallen mijn eerste prioriteit. Nu is het gewicht maar een getal. Mijn motivatie om te sporten is omdat ik er rustig van wordt. Zowel lichamelijk als mentaal, het is mijn ontspanning geworden. Ik sport om mijn vetpercentage naar beneden te brengen en om mentaal op te laden en omdat ik het echt leuk vind!

Wat vind je van sporten bij Movi?
Uitdagend, professioneel, leuk en ieder traint op zijn of haar eigen niveau en dat is oke. De kracht van Movi is dat ieder er voor zichzelf traint en toch samenwerkt. De mensen die er sporten komen voor het sporten, sociale activiteiten en de goede begeleiding (zowel tijdens het sporten als met voeding en andere zaken). Dat maakt Movi voor mij Movi.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/ humeur/ omgeving?
Zoals ik al aangaf sporten is voor mij ontspanning, een noodzaak en leuk. Als mijn planning het niet toe laat om te sporten wordt ik onrustig, chagrijnig en is mijn sociale leven minder blij met mij (zeg ik het netjes). Qua gezondheid kan ik wel zeggen dat het een heel heel heel groot verschil is met vroeger. Ik voel me energiek, fit en vrij.

Wie nodig jij uit voor de volgende Member of Movi en waarom?
Ai.. Er zijn zoveel mensen waarvan ik nieuwsgierig ben wat hun reden is om te sporten en waarom ze voor Movi hebben gekozen. Een lastige keuze…..ik kies voor Marleen Wien, een fanatiek sporter, een motivator en voorbeeld voor mij. Ik ben benieuwd naar haar verhaal!

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.