MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Erwin

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Erwin

Naam: Erwin Valkenburg
Leeftijd:38
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Ik heb niet aan specifiek 1 oefening een hekel. Het is meer de combinatie van bepaalde oefeningen die het zwaar maken. Bijvoorbeeld bij een setje van squatten, step ups en lunges dan is de lol er wel aardig vanaf.

Welke oefening is jouw favoriet?
Ondanks het feit dat je het er snel warm van krijgt vind ik de squat wel lekker.! En een eind roeien vind ik op z’n tijd ook wel leuk.

Wat is jouw motivatie/doel?
De motivatie is om fit te blijven en ik vind het leuk om te trainen. De doelen die ik had toen ik ruim anderhalf jaar geleden begon heb ik inmiddels ruimschoots gehaald.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Het is zeker een aanrader, maar dan wel voor de serieuze sporters. Omdat je een programma afwerkt ga je toch elke keer net even iets verder als wanneer je zelf zou trainen. De eerste maand is pittig, maar daar moet je even doorheen.

De resultaten mogen er dan ook wel zijn. De garderobe is wel een keer aangepast inmiddels.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik had in het verleden nog wel eens last van mijn rug door het werk, maar dat dat is niet meer voorgekomen sinds ik bij Movi train. En de conditie is ook serieus vooruit gegaan, dat merk je de rest van de week ook.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Patrick Tanis , omdat hij dat vast leuk vindt en ik moet toch iemand noemen

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.