fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Jeroen

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Jeroen

Naam: Jeroen Verhaaf
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Ik vind de pull up dramatisch en het moment na de laatste burpee ?

Welke oefening is jouw favoriet?
Ik vind het persoonlijk erg fijn om te bankdrukken! Heerlijk even liggen ?

Wat is jouw motivatie/doel?
Ik was/ ben enkele kilo’s te zwaar! Inmiddels gaat het de goede kant op.  Ook heb ik een werkgever welke van mij eist fit te zijn.

Wat vind je van sporten bij  Movi?
Het is ontzettend gezellig, vooral het concept van 6 personen per training.  Elkaar helpen, oppeppen en doorgaan. Ook naast het trainen zijn er leuke evenementen en bijeenkomsten.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Mijn hele levensstijl is om gegooid! Ander eetpatroon, merken dat je fitter bent, meer energie, beter slapen en meer energie om met mijn gezin leuke dingen te doen.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of  Movi’ en waarom?
Jurrian Opperman!  Die zweet al wanneer hij maar aan een dumbell denkt!

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.