MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Leon

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Leon

Member of Movi: Leon kan 220kg tillen en traint zijn biceps voor zijn vrouw! Lees hieronder zijn ervaringen met Movi Performance Gym.

Naam:  Leon Wien
Leeftijd: 30
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Squat en deadlift vind ik wel heel intens. Doordat er inmiddels zoveel gewicht op de stangen zit zijn deze oefeningen echt wel heftig. Maar na de training voelt het weer helemaal lekker.

Welke oefening is jouw favoriet?
Mijn favoriet is bench press. Maar de oefening die ik het meeste uitvoer is de hammer curl. Mijn vrouw die heeft graag dat ik grote biceps krijg, dus uit liefde voor haar doe ik daar maar wat moeite voor.

Wat is jouw motivatie/doel?
Mijn voornaamste reden om te gaan sporten bij Movi Performance Gym is om fit te zijn/te worden. Ik ben inmiddels 1,5 jaar bij movi aan het trainen en voel mij fitter maar zie aan mijn bouw ook erg veel verschil.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Leuk! De manier van trainingen is fijn. Ik hoef niet meer zelf na te denken over wat effectieve trainingen zijn. Daarnaast wordt in de gaten gehouden of mijn uitvoeringen goed zijn en zo worden de blessures beperkt. Ook is de sfeer erg gezellig. De meeste mensen kennen elkaar. Voor en na de training wordt er altijd wel even gezellig gekletst. Movi organiseert daarnaast ook leuke activiteiten zoals bring a friend of family workout.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Regelmatig ga ik samen met mijn vrouw Marleen trainen. Voor ons is het een uitje en lekker moment van samen iets doen. Ik voel me door het sporten een stuk fitter.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Voor de volgende member of movi nodig ik Jeroen Verhaaf uit.

Leon tilt 220kg (2)

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.