fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Marleen

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Marleen

Naam: Marleen
Leeftijd: 28
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel? 
De airbike! Wat een hel en dan vooral een knock-out wedstrijdje. 30 seconde voluit op de airbike lijkt eindeloos te duren. Ik houd trouwens wel van explosieve oefeningen. Een knock out wedstrijdje op de roeier lijkt me een goed plan.

Welke oefening is jouw favoriet?
Biloefeningen, haha. Alles voor een goede bil. Maar de manier waarop Kevin dat in mijn trainingsschema verwerkt is wel heftig. Hiptrust met 4 seconde zakken of supersetjes zonder rust zijn echt killing. Ik geloof ook dat ik echt heel debiel geluid maak met zulke oefeningen. Ik denk altijd dat het Kevin zijn doel is om mij strompelend de gym uit te laten lopen met legday.

Wat is jouw motivatie/doel?
Mijn hoofd leeg maken. Ik ben nogal een druktemaker en raak spanning en emoties kwijt tijdens het sporten. Natuurlijk is het leuk als je met deadlifts meer dan 100 kilo kan tillen, maar dat is voor mij geen doel op zich.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Super gezellig en er is ruimte voor mij en alle andere leden. Ruimte in de gym om mijn eigen schema te volgen. Ik hoef niet te wachten omdat iemand een apparaat bezet houdt. Maar ook ruimte voor alle verschillende doelen van alle verschillende leden. Er is geen competitie strijd (behalve op zaterdag tijdens supersaturday dan) en het ene lid heeft niet meer status dan de ander. We helpen en motiveren elkaar.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Een hele positieve invloed. Als ik thuis vervelend ben of chagrijnig dan stuurt Leon (mijn man) me gewoon naar de gym. Even afreageren en koppie leeg maken. Dan kan ik er weer tegen aan.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Mijn man Leon natuurlijk. Hij is sinds hij bij Movi traint echt een kast geworden. Daar ben ik mega trots op (ja, kom maar op jongens met alle reacties).

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.