fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Myrka

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Myrka

Naam: Myrka

Aan welke oefening heb je een hekel?
Met stip op nummer 1: burpees alhoewel de airbike een goede tweede plaats heeft. Voor niemand leuk. 

Welke oefening is jouw favoriet?
Lastig kiezen maar ik denk de deadlift omdat ik daar de meeste progressie heb geboekt. Aan het begin kon ik nauwelijks een barbell uit het rek tillen maar inmiddels heb ik een PR van 100KG, dat voelt goed. Maar ook met een tabatha planken of benchpress doe je me een plezier. 

Wat is jouw motivatie/doel?
Billen van staal 😉 Grapje natuurlijk, met name: fit worden en blijven en dat uit zich zowel fysiek als mentaal. 

Wat vind je van sporten bij Movi?
Het is de eerste gym waar ik nooit met tegenzin heen ga en inmiddels een jaar lang minimaal 3 keer per week te vinden ben. Dat is nog niet eerder gelukt bij een andere sportschool en zegt wat mij betreft genoeg. Door de goede begeleiding behaal je je persoonlijke doelstellingen en verleg je je eigen grenzen telkens weer, en alles op een veilige manier. Niet alleen krijg je goede begeleiding tijdens het trainen maar ook nog eens veel advies over voeding en eetpatronen. Daarnaast is de sfeer ontzettend goed, iedereen motiveert elkaar en er altijd ruimte voor veel gezelligheid naast serieus trainen. 

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Een zeer positieve invloed, ik voel me fit en heb meer energie dan ooit. 

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom? 
Carmen, omdat ze zo graag in de spotlights staat en daarnaast ook onderdeel is van de fantastische feestcommissie van Movi. 

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.