MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Rinske

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Rinske

Uitgebreide appjes, lange gesprekken na de training en een hart van goud! In deze editie van ‘Members of Movi’ leer je Rinske beter kennen. Eén van onze eerste en meest trouwe leden.

Naam: Rinske Croes
Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Hekel is een groot woord, maar de korte explosieve oefeningen vind ik niet leuk. Dan denk ik vooral aan roeien en de airbike. We doen ook wel eens oefeningen met veel burpees achter elkaar, daar maak je mij ook niet blij mee. Die MetCon-training die sla ik dus altijd over, doe mij maar Strength!

Welke oefening is jouw favoriet?
De backsquat, deadlift en bench press vind ik absoluut leuk! Dit zijn tevens de oefeningen waar in ik ook de meeste progressie in heb gemaakt.

Wat is jouw motivatie/doel?
Liefste zou ik strakker willen worden op mijn benen, heupen, billen, buik, rug en armen. Ook zou ik graag meer conditie willen hebben.

Een en ander is voor mij niet heel gemakkelijk te bereiken. Dit omdat mijn hormonen niet in balans zijn waardoor ik een schildklierprobleem heb ontwikkeld en ik dagelijks medicatie moet nemen. Anderhalf jaar geleden werd dit vastgesteld en werd mij duidelijk hoe belangrijk onze schildklier is. Het regelt onder andere onze lichaamstemperatuur, de energie-aanmaak en daarmee ons fysieke, mentale en emotionele welbevinden, de pompkracht van ons hart en de spijsvertering.

Door mij meer te verdiepen in de werking van hormonen, meer te leren over gezondheid en gesprekken aan te gaan met specialisten, heb ik mijn leefstijl steeds verder aangepast. Hierdoor ben ik inmiddels zo ver gekomen dat ik komend najaar hoop te stoppen met medicatie, uiteraard onder begeleiding van specialisten. Ik wil mijn lichaam de kans geven om alles zelf te leren reguleren en niet meer afhankelijk te zijn van medicatie. Heel spannend natuurlijk, maar ik heb er vertrouwen in dat dit kan en dat dit mij gaat lukken, samen met de specialisten om mij heen!

Hier mee wil ik ook laten zien wat voeding, sporten, leefstijl en ontspanning kunnen betekenen voor mensen met een chronische ziekte.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Sporten op een sportschool heb ik nergens zo leuk gevonden als bij Movi! Met veel plezier ga ik drie keer in de week naar Movi. Onlangs was ik vier weken aan het rondreizen in Amerika en heb ik het sporten en het contact met alle sportmaatjes echt zo gemist!

Bij Movi worden er naast het sporten ook andere dingen georganiseerd waardoor je je sportmaatjes nog beter leert kennen en waardoor de sfeer ontzettend goed is en blijft.

Ook vind ik het fijn dat een ieder op zijn of haar eigen niveau en tempo kan sporten tijdens de training.

Daarnaast staan Kevin en Gertjan altijd klaar om dingen te bespreken, adviezen te geven en zaken aan te passen als dat nodig is. Zij zijn oprecht betrokken bij ons als sporters!

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Mijn gezondheid is zoveel beter geworden door het sporten en het aanpassen van mijn voeding! Daarnaast voel ik dat mijn lichaam sterker aan het worden is en dat geeft mij zelfvertrouwen. Ook heb ik meer energie, voel ik mij fitter en kan ik meer aan. Dikke winst dus!

Wie nodig jij uit voor volgende ‘Member of Movi’?
Graag nodig ik Annemarie uit. Zij is al lang bezig met het sporten met een juiste voeding en heeft fantastische resultaten bereikt! Daarnaast is ze zo’n leuk en inspirerend mens! Heb bijzonder veel bewondering en waardering voor Annemarie, ze is een voorbeeld!

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.