MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Shawn

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Shawn

Member of Movi: Shawn is een harde werker en zijn PR’s worden keer op keer verbroken. Hij blijft groeien in kracht! Lees hieronder zijn ervaringen met Movi Performance Gym.

Naam en leeftijd: Mijn naam is Shawn Kromwijk en ik ben net 28 jaar geworden.

Woonplaats: Ik woon officieel in Woerden maar als permanente logé van jullie trainer Bjorn ben ik eigenlijk altijd in Veenendaal.

Aan welke oefening heb je een hekel?
De oefening waaraan ik echt een gruwelijke hekel heb en gelijk een rechtsomkeer naar huis wil maken wanneer ik die op het bord zie is…..de burpee. Deze oefening is voor mij echt demotiverend. Liever een kilo erbij dan een burpee.

Welke oefening is jouw favoriet?
De leukste oefeningen vind ik de squat en de deadlift. De squat omdat je daar goeie billen van krijgt ? De deadlift omdat ik daar goed in ben en lekker vooruitgang in boek. Wie vind het nou niet leuk om te zien dat hij ergens beter in wordt?

Wat is jouw motivatie/doel?
Toen ik net begon bij Movi kon ik nog niet de trap op naar de 4e verdieping. Eenmaal daar boven aangekomen stond ik eerst als een hoop ellende een kwartier na te hijgen. Eerste punt was dus om mijn conditie te verbeteren. Daarnaast mocht de 17 kilo die ik was aangekomen er voor het grootste gedeelte ook wel weer af. Dat was nog een klein puntje om mee aan de slag te gaan. Nu ik met twee volle boodschappentassen die 4 verdiepingen omhoog vlieg zonder na te hijgen en er inmiddels weer 12 kilo af is ben ik begonnen met kracht training.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Leuk, gezellig, vriendelijk, open, laagdrempelig en effectief. Je leert makkelijk mensen kennen bij Movi, het is gezellig, mensen zijn behulpzaam en supporten elkaar. Dat maakt het ook makkelijk om ‘alleen’ te gaan trainen. Er zijn altijd wel gezellige mensen die dezelfde les volgen.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Sporten heeft er voor gezorgd dat ik energieker ben en mij fitter voel. Ik ben ook meer op mijn voeding gaan letten. Ik eet nog alles (ook die donuts en die spare-ribs) maar niet meer zo veel en vaak als voorheen. Een lasagne van courgette (wat super makkelijk is om te maken) is ook heel erg lekker. Beter gaan eten is een van de simpelere aanpassingen in mijn leven geweest. Ik  heb niet meer van die dips na het eten en ik ben niet meer zo vaak moe op een dag waardoor mijn humeur ook een stuk beter is als in ik klaag een stuk minder haha.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
De next ‘Member of Movi’ is Yvette Nagel. Kan fanatiek sporten en het is altijd gezellig.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.