fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Yvette

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Yvette

Naam: Yvette
Leeftijd: 45
Woonplaats: Veenendaal
Aan welke oefening heb je een hekel? Burpee!!

Welke oefening is jouw favoriet? Deadlift!! (Toevoeging door Movi: Yvette kan 120kg optillen!)

Wat is jouw motivatie/doel?
Tegenwoordig is het mijn doel om in balans te blijven qua fitheid, shape en kracht. Door alle afwisseling en adviezen lukt dat ook.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Gewoon SUPER! Professioneel, effectief en vooral gezellig. Ik voel me op mijn plek bij Movi. Dat ik nu al bijna 2 jaar sport bij dezelfde sportschool en dan ook nog meerdere keren per week…..wie had dat ooit gedacht. Als iemand mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik door de regen zou fietsen om op tijd bij een sportles te zijn, dan zou ik keihard gelachen hebben…Nu doe ik wel gekkere dingen om mijn lessen te kunnen volgen, er is maar weinig (wijnig) dat mij tegen kan houden om te gaan.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik voel mij veel beter en sterker, geen pijntjes en rugklachten meer. Conditie is beter en mijn nachtrust ook, wat zorgt voor een prettiger humeur en daar wordt de omgeving weer blij van. Verder wordt door de omgeving opgemerkt dat vooral mijn achterkantje beter in vorm is ha, ha…

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Erwin omdat hij een motivator is, zelf mooie resultaten heeft behaald en het stiekem best leuk vindt om Member of Movi te zijn.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.