MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal: Bjorn

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Bjorn

Bjorn is 32 jaar en al sinds juni 2018 een enthousiast lid van Movi Performance Gym. Dit heeft er zelfs tot geleid dat hij hier trainer is geworden. Voordat Bjorn bij Movi kwam trainen is hij al wat afgevallen, tot hij een kantoorbaan kreeg en het sporten er gewoon niet meer van kwam.
Een reguliere sportschool trok hem niet meer aan vanwege de saaie en repetitieve lessen. De programma’s van Movi daarentegen waren het helemaal voor hem.

Doelen bereiken
Hij kwam in principe voor twee doelen naar Movi toe. Allereerst wilde hij fitter en sterker worden. Ook had hij last van het verteren van voedsel en dit is verholpen door een voedingsprogramma. Eerst kon hij alleen maar plantaardig eten. Door middel van voedingssupplementen en een voedingsschema kon hij zijn darmen ‘resetten’. Nu kan hij weer alles normaal eten zoals bijvoorbeeld vlees en vis.

Resultaten
Hoe gaat het nu met Bjorn sinds hij onder begeleiding is van een performance trainer?

Sinds Bjorn hier traint is hij maar liefst 13 kilo afgevallen en voelt hij zich weer fit en gezond. Hij kan meer gewicht tillen en is minder snel moe. Het volgende doel is zijn vetpercentage wat naar beneden te brengen.

Over de begeleiding vertelt hij: “Erg goed en professioneel, ze hebben veel kennis en weten daarom wat ze doen.” Omdat hij nu zelf trainer is bij Movi vertelt hij ook dat het uitdagend is om hier te werken omdat je zoveel moet weten. Dat maakt het juist extra leuk, hij traint voor zijn plezier. Het allerleukste hier is volgens Bjorn de sfeer en de mensen. Het is inspirerend om de progressie van iedereen te zien.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.