fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal: Chantal

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Chantal

Body Switch – Succesverhaal Chantal
Chantal van Kessel, 31 jaar uit Veenendaal

Ik dacht dat ik redelijk sportief was, maar na 2 zwangerschappen wist ik niet meer zo goed de draad op te pakken. Via een collega kwam ik in aanraking met Movi Performance Gym en toen ik het concept steeds vaker zag langs komen op Facebook heb ik gelijk de stap ondernomen.

Ik ben begonnen met Body Switch omdat ik graag de hardnekkige zwangerschap kilo’s kwijt wilde en graag weer in mijn oude spijkerbroek wilde passen Ik train nu 2 tot 3 keer per week, in een groep van maximaal 4 personen en dat betaald zich uit. Ik ben de afgelopen 3 maanden ruim 8kg kwijtgeraakt en behoorlijk wat centimeters. Daarnaast spreekt de persoonlijke aandacht het meest aan.

Movi Performance Gym is een kleinschalige gym waar je geen nummertje bent, het is een grote sportieve familie. Ik vond bij een reguliere sportschool eigenlijk nauwelijk een uitdaging en boekte weinig tot geen resultaat. Onder begeleiding van de trainers bij Movi Performance Gym heb ik mijn standaard doorbroken. Ik was zeer gemakzuchtig met eten maar heb nu geleerd om gezonder en verantwoorder te eten. Door het op maat gemaakte voedingsadvies, de trainingen en de motiverende metingen als stok achter de deur blijf ik progressie boeken.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.