MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal: Esmay

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Esmay

Esmay Kuipers, 26 jaar uit Veenendaal.

“Door de enthousiaste verhalen van een vriendin en collega ben ik in september in aanraking gekomen met Movi Performance Gym. Sporten voelde altijd als een verplichting en ik was mij totaal niet bewust van voeding. Ik wilde lekkerder in mijn vel zitten en een strak figuur.

Ik ben daarom begonnen aan Evolve Training in combinatie met het PHP programma. Ik train 3 keer per week en ik merk dat ik steeds sterker wordt. Vooral mijn armen, die konden in het begin echt niks hebben. Daarnaast vind ik de combinatie van kracht en conditie ook heel leuk. De begeleiding is zeer goed omdat je in kleine groepen traint, hierdoor pak je alles sneller op en boek je dus ook meer resultaat.

Toen ik voor het eerst kwam sporten zei iemand tegen mij: straks ga je het sporten nog leuk vinden. Ik dacht als deze dag ooit komt dan mag het in de krant. Uiteindelijk heeft diegene nog gelijk gehad ook. Ik ga met plezier 3 keer per week sporten en plan mijn afspraken daar omheen. Ik moet alleen nog wennen aan de slee, het blijft een strijd als ik deze oefening moet doen.

Movi Performance Gym is een gezellige club waar iedereen gelijk is en waar iedereen elkaar steunt. Het helpen en aanmoedigen van elkaar vind ik erg leuk, in plaats van 1 trainingsbuddy heb je een heel team.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.