fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal Nicky

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal Nicky

  1. Vanaf wanneer ben je lid?

Vanaf september. Ongeveer 4 maanden ben ik nu aan het sporten.

  1. Wat was je doel en/of medische klacht voordat je lid werd?

Afvallen! Het eerste doel was om af te vallen tot  een vetpercentage van 15%. Ik zit nu op 20%, maar het gaat eigenlijk heel lekker. Daarom wil ik gewoon kijken hoe ver ik kan gaan. In de eerste drie maanden ben ik 10% vet kwijtgeraakt dus ik denk dat onder de 15% ook moet lukken. Ik merk dat mijn kleding losser zit en ik echt kleinere broeken nodig hebt. Daarnaast voel ik me energieker. Middagdutjes zijn echt niet meer nodig en na een dag werken en staan heb ik geen vermoeide benen.

  1. Wat had je voordat je bij Movi Performance Gym trainde gedaan om je doel te bereiken?

Jaren terug wandelde ik heel veel. Ik woon nu in de stad en vind het dan moeilijker om een stuk te gaan lopen. Nu sport ik tussen werktijd op de dinsdag en vrijdag. Ik moet dan wel een uur eerder op het werk zijn en dus op 5 uur mijn bed al uit. Maar het verkeer is dan ook een stuk rustiger en mijn dag goed ingedeeld.

  1. Wat vind je van de begeleiding bij onze gym?

Erg fijn! En erg leuk ook. Informeel en ze motiveren je op een leuke manier. Als je het niet kan dan hebben de trainers daar ook vrede mee. Ze pushen niet totdat je blessures hebt, maar kijken echt naar wat je kan.

  1. Zijn er dingen die je nu weer kan, die je eerst niet kon?

Opdrukken! Dat moest ik in het begin op mijn knieën doen. Nu kan ik 15 herhalingen maken met 4 setjes. Dat voelt echt heel goed.

  1. Wat vind je het leukste in de gym?

Het hele sfeertje vind ik lekker en de deadlift was altijd mijn favoriete oefening. Nu niet meer, want mijn deadlift is heel zwaar geworden (hij is namelijk heel sterk, zie de foto). De benchpress vind ik ook leuk. Eerst kon ik maximaal 60kilo 1 keer omhoog duwen en nu maak ik setjes met 65kilo. Dat is wel lekker!

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.