fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal: Renzo

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Renzo

Renzo van Ree, 27 jaar uit Scherpenzeel.

“Via een vriend heb ik kennis gemaakt met Movi Performance Gym, ik was die tijd namelijk op zoek naar een andere sportschool met begeleiding. Mijn vetpercentage was veel te hoog, ik had een slechte conditie en ik was totaal niet tevreden met mijn lichaam.

Na mijn eerste proefles wist ik meteen dat dit de ideale match was. Ik kan elke dag doen wat ik wil zonder dat er iemand in de weeg loopt zoals bij een traditionele sportschool. Op deze manier kan ik elke keer het maximale uit mijn trainingen halen.

Ik zit nu bij de Movi Training Club, een groep jonge mannen van mijn leeftijd met allemaal hetzelfde doel. Meer spiermassa, zichtbare buikspieren en een conditie van een atleet. We trainen 4 tot 6 keer per week en elke dag staat er weer een andere training op de planning. We houden goed onze resultaten in de gaten waardoor we veel progressie boeken.

Ik train nu 6 maanden bij Movi Performance Gym en kom gemiddeld 4 tot 6 keer per week. Elke dag kom ik binnen, praten we gezellig bij en is er altijd ruimte voor een geintje. Het familie gevoel binnen de gym maakt het voor mij gewoon helemaal af. Ik heb in de afgelopen 3 maanden meer progressie geboekt dan een jaar bij een traditionele sportschool. Ik ben eindelijk weer tevreden met mezelf, ik voel mij fitter en sterker dan ooit. Mijn leven is flink veranderd sinds ik bij Movi Performance Gym ben gaan sporten en daar ben ik ze heel dankbaar voor.”

Ben jij, net als Renzo, niet tevreden met jouw lichaam. Wil jij meer spiermassa, zichtbare buikspieren en de conditie van een atleet. Meld je dan aan bij de Movi Training Club en laat ons je helpen naar de fitste en sterkste versie van jezelf.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.