fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal: Wilma

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Wilma

Wilma van Velthuizen, 52 jaar uit Veenendaal

Sinds februari 2019 sport Wilma bij Movi Performance Gym. Twee en een half jaar geleden werd zij aan haar rug geopereerd. In de periode die volgde had zij veel last van haar rug.

Bij haar vorige sportschool werd haar geadviseerd om rustig aan te doen en kon zij veel sportlessen niet volgen. Dat werkte totaal niet motiverend en daardoor ging zij niet meer naar de sportschool.

In het dagelijks leven had zij hulp nodig met het in en uitladen van spullen in de auto, liep zij moeilijk en lag ze elke middag een uur op de bank om bij te komen. Afgelopen januari ging het opnieuw mis en kon zij bijna niet meer lopen, tillen en bewegen.

Haar fysiotherapeut gaf aan dat zij meer begeleiding nodig had tijdens het sporten. Haar dochter adviseerde om eens bij Movi Performance te kijken en ook op Facebook zag zij regelmatig berichtjes van de gym.

Begin februari liep Wilma bij ons binnen en na een kort gesprekje hebben wij een afspraak gemaakt voor een eerste training. Wilma vond het ontzettend spannend, maar merkte al snel dat er een motiverende en gezellig sfeer heerst in de gym.

Vol verbazing zegt zij: ‘Mensen die ik niet ken, helpen me door een stukje van de training met mij mee te doen. Of ze motiveren mij door te zeggen dat ik het gemakkelijk kan. Ik vind de stimulans van de andere leden geweldig.’

Wilma traint nu een kleine 5 maanden onder begeleiding van een performance coach. In deze korte periode is er veel veranderd. Het middagdutje is niet meer nodig, spullen in en uit de auto tillen kan zij zelf. Ze heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en voelt zich lekker fit.

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.