Body Switch – Succesverhaal Chantal

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

Body Switch – Succesverhaal Chantal

Body Switch – Succesverhaal Chantal

Chantal van Kessel, 31 jaar uit Veenendaal

Ik dacht dat ik redelijk sportief was, maar na 2 zwangerschappen wist ik niet meer zo goed de draad op te pakken. Via een collega kwam ik in aanraking met Movi Performance Gym en toen ik het concept steeds vaker zag langs komen op Facebook heb ik gelijk de stap ondernomen.

Ik ben begonnen met Body Switch omdat ik graag de hardnekkige zwangerschap kilo’s kwijt wilde en graag weer in mijn oude spijkerbroek wilde passen Ik train nu 2 tot 3 keer per week, in een groep van maximaal 4 personen en dat betaald zich uit. Ik ben de afgelopen 3 maanden ruim 8kg kwijtgeraakt en behoorlijk wat centimeters. Daarnaast spreekt de persoonlijke aandacht het meest aan.

Movi Performance Gym is een kleinschalige gym waar je geen nummertje bent, het is een grote sportieve familie. Ik vond bij een reguliere sportschool eigenlijk nauwelijk een uitdaging en boekte weinig tot geen resultaat. Onder begeleiding van de trainers bij Movi Performance Gym heb ik mijn standaard doorbroken. Ik was zeer gemakzuchtig met eten maar heb nu geleerd om gezonder en verantwoorder te eten. Door het op maat gemaakte voedingsadvies, de trainingen en de motiverende metingen als stok achter de deur blijf ik progressie boeken.

 

Previous

Next

WhatsApp