Body Switch – Succesverhaal Francis

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

Body Switch – succesverhaal Francis

Francis Akkerman, 47 jaar uit Veenendaal

“Nadat ik door een maatje werd gevraagd om te komen kijken bij de opening van Movi Performance Gym op 6 januari 2018 was ik al meteen enthousiast om te gaan starten. Ik woog destijds inmers 146kg op 47-jarige leeftijd, niet de meest ideale situatie. Ik was vastberaden om hier verandering in te brengen.

Movi Performance Gym sprak mij direct aan door zowel de aanpak als het persoonlijk monitoren van met name mijn gewicht en vetpercentage.

In februari ben gestart met het Body Switch programma. Een programma waar je traint onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal vier personen. Het voordeel van dit programma is dat je de aandacht, maar dus ook de kosten van een personal trainer deelt met drie andere. Ik train twee keer per week en wordt daarnaast ook geholpen op het gebied van voeding. Dit heeft tot nu toe geresulteerd met een gewichtsafname van maar liefst 25kg.

Movi Performance Gym besteed ook veel aandacht aan de community met bijvoorbeeld workouts waar je partner aan mee mag doen.”


Is het bij jou, net zoals bij Francis, noodzakelijk dat je gaat afvallen. Wil jij je gezondheid nu eindelijk je grootste prioriteit maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je dan helpen met het maken van de switch naar een sterker, fitter maar vooral gezonder lichaam.

Previous

Next

WhatsApp