085 - 049 51 39 info@moviperformancegym.nl

Body Switch – Succesverhaal Luziano Dikstaal

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

Body Switch – Succesverhaal Luziano Dikstaal

Luziano is sinds juli lid bij Movi Performance Gym. De eerste keer dat hij onze gym binnen kwam lopen had hij behoorlijk last van zijn rug. Vanwege zijn werk zat hij veel achter zijn bureau en veel in de auto. Gedurende de dag ervaarde hij op verschillende plekken pijn en een vermoeid gevoel in zijn rug. Een dag lang met de motor op het circuit rijden is Luziano zijn hobby, maar dit was geen plezier meer voor hem vanwege de pijn. Nu rijdt hij weer op het circuit met meer plezier, meer voldoening en zonder rugklachten.

Momenteel voelt Luziano zich stukken beter. Hij traint ruim 2 maanden bij ons en heeft enorme vooruitgang gemaakt. Hij heeft veel meer kracht gekregen en is bewuster gaan eten. Naast dat je ziet dat hij ineens gegroeid is in de breedte en zijn taille een stuk smaller is geworden, heeft hij gedurende de dag geen last meer van zijn rug. Luziano had wat symptomen van stress die zich uitten in kleine stuiptrekkingen in zijn gezicht. Hier is hij sinds hij bij Movi Performance Gym traint ook vanaf. Deze factoren gezamenlijk zorgen ervoor dat hij efficiënter is op de werkvloer. Hij wordt niet meer afgeleid door zijn rugklachten en heeft minder stress. Hij is fit en kan weer gemakkelijk met een sprintje de trap op rennen.

Eerder had Luziano aan crossfit gedaan, maar helaas werden zijn rugklachten daar niet minder van. Bij Movi Performance Gym zijn de trainingen en adviezen op maat gemaakt en daardoor konden wij Luziano snel helpen. Deze doelgerichte trainingen worden gegeven door onze Performance Coaches. Deze coaches stimuleren, motiveren en hebben Luziano geholpen om het maximale uit zijn trainingen te halen.

Nu rijdt Luziano weer zonder rugklachten op het circuit, wordt hij tijdens zijn werkdagen niet afgeleid door zijn rug en stress klachten en beginnen zijn overhemden strak te zitten op zijn borst en schouders. En dat alles binnen 2 maanden!

Next

WhatsApp