085 - 049 51 39 info@moviperformancegym.nl

Body Switch – Succesverhaal Wilma van Velthuizen

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

Body Switch – Succesverhaal Wilma van Velthuizen

Wilma van Velthuizen, 52 jaar uit Veenendaal

Sinds februari 2019 sport Wilma bij Movi Performance Gym. Twee en een half jaar geleden werd zij aan haar rug geopereerd. In de periode die volgde had zij veel last van haar rug.

Bij haar vorige sportschool werd haar geadviseerd om rustig aan te doen en kon zij veel sportlessen niet volgen. Dat werkte totaal niet motiverend en daardoor ging zij niet meer naar de sportschool.

In het dagelijks leven had zij hulp nodig met het in en uitladen van spullen in de auto, liep zij moeilijk en lag ze elke middag een uur op de bank om bij te komen. Afgelopen januari ging het opnieuw mis en kon zij bijna niet meer lopen, tillen en bewegen.

Haar fysiotherapeut gaf aan dat zij meer begeleiding nodig had tijdens het sporten. Haar dochter adviseerde om eens bij Movi Performance te kijken en ook op Facebook zag zij regelmatig berichtjes van de gym.

Begin februari liep Wilma bij ons binnen en na een kort gesprekje hebben wij een afspraak gemaakt voor een eerste training. Wilma vond het ontzettend spannend, maar merkte al snel dat er een motiverende en gezellig sfeer heerst in de gym.

Vol verbazing zegt zij: ‘Mensen die ik niet ken, helpen me door een stukje van de training met mij mee te doen. Of ze motiveren mij door te zeggen dat ik het gemakkelijk kan. Ik vind de stimulans van de andere leden geweldig.’

Wilma traint nu een kleine 5 maanden onder begeleiding van een performance coach. In deze korte periode is er veel veranderd. Het middagdutje is niet meer nodig, spullen in en uit de auto tillen kan zij zelf. Ze heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en voelt zich lekker fit.

Previous

Next

WhatsApp