Crossfit Veenendaal

Movi Perfomance Gym

Crosstraining in Veenendaal

Op zoek naar een CrossGym in Veenendaal? Ontdek onze Crosstraining: wij bieden een training aan met aspecten van Crossfit, calesthenics en krachttraining. Uniek in Veenendaal.

Gratis kennismaken Personal Training
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Crosstraining in Veenendaal

Wij begrijpen dat jij opzoek bent naar Crossfit in Veenendaal. Maar wist je dat Movi Performance Gym zijn eigen efficiënte trainingsmethodiek heeft?  Daarin komen aspecten van Crossfit, calesthenics en krachttraining samen. Onze sportschool in Veenendaal is uitgerust met alle materialen om jou functioneel te laten trainen en het beste resultaat te behalen. Je bent altijd welkom om een keer een vrijblijvende les mee te komen doen.

Gratis kennismaken!

Crosstraining in Veenendaal

Vergeet het klassieke Crossfit en maak kennis met onze 2.0 versie. In de afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van deze training. Wat kan bij ons trainen voor jou betekenen?

 • De trainingen zijn opgebouwd met verschillende aspecten uit crossfit, calesthenics en krachttraining. Dit is uniek in Veenendaal.
 • Crosstraining in Veenendaal bij Movi Performance Gym wordt verrijkt door onze kennis en andere trainingsopties.
 • Mogelijkheden voor het ontvangen van een op maat gemaakt voedingsplan.
 • We kunnen ons advies baseren op jouw hormonale profiel; Hormonaal Profileren (PHP)
 • Regelmatig een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
 • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
 • Gegarandeerd resultaat

Meld je aan voor een intake en ontvang een gratis proefles

Crossfit VeenendaalBen je klaar om te starten in onze CrossGym? Of wil je meer informatie over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met Ă©Ă©n van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis kennismaken!

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan