Even voorstellen… Hester

Ik ben Hester van Wezep, geboren in Seoul (Zuid Korea) op 23 mei 1981. Mijn vriend, Benny en ik hebben 2 kinderen, Brandon en Romy.

Ik werk als Financieel Controller bij een bedrijf in Ede en ongeveer 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van trainingen. Ik gaf hoofdzakelijk “Workout of the Day” (Strength & Conditioning) en PowerMama® trainingen.

Het PowerMama® programma is een cursus die ik vanaf februari in de ruimte van Movi zal geven. Voor meer informatie hierover wil ik jullie vast verwijzen naar de social media accounts van PowerMama Veenendaal op Instagram en Facebook.

Ook zal ik  een aantal uurtjes per week te zien zijn binnen Movi om allereerst weer lekker zelf te trainen en daarnaast kan ik ingezet worden voor het geven van een training.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij Movi het PowerMama® programma te gaan draaien en
het lijkt mij leuk om met jullie te gaan sporten!

Tot snel,
Groetjes Hester

Previous

Next

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp