Evolve Training

Movi Perfomance Gym

Evolve Training

Snel Slanker en Fitter worden?

Gratis kennismaken Movi Nutrition
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Evolve Training

Evolve training is een uniek small group training concept in onze sportschool in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training concept kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

 • Wil jij graag sterker worden? Dan passen de Evolve POWER lessen goed bij jou.
 • Wil je meer aan je conditie werken of misschien een paar kg afvallen? Dan is de Evolve Strenght & Conditioning meer geschikt.
 • Om te zorgen dat je lichaam meer spiermassa opbouwt of om je lichaam meer te ‘shapen’  bieden wij de Evolve Aesthetics lessen aan.

Gratis kennismaken!

Wat kun je verwachten?

Wat kun je van ons verwachten:

 •  Meerdere keren per week wisselende workouts in een groep van maximaal 6 personen onder begeleiding van een personal trainer
 • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en HIIT
 • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in Veenendaal
 • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal

Wij kiezen er bewust voor dat de groepen nooit groter zijn dan 6 personen, zodat wij elk individu hoogwaardige persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Bij Movi Performance Gym zorgen wij ervoor dat jij elke oefening technisch correct uitvoert, om zo klachten en blessures te voorkomen.

Door onze wetenschappelijk onderbouwde programmering zorgen wij ervoor dat jij progressie blijft boeken. Op deze manier blijf je wekelijks sterker en fitter worden, ook als je al langer bij ons traint. Omdat jouw resultaten worden bijgehouden zijn wij in staat om heel gericht te programmeren voor jouw doelstellingen. Zo houden we de trainingen leuk en uitdagend en zorgen wij ervoor dat je naar de lessen blijft komen. De zogeheten stok achter de deur.

Je kunt jezelf heel flexibel meerdere keren per week aanmelden voor één van de lessen. Het aanmelden van de les gaat via de Pay ‘n Plan app. We hebben zowel in de ochtend als avond 2 tot 4 lessen gepland staan. Ook in het weekend bieden wij verschillende lessen aan. Op deze manier kun je altijd een trainingstijd vinden die bij jou past.

Movi Performance Gym vs Team Verhaar Kickboxing

December 2018 zijn wij gestart met een samenwerking met Marcel Verhaar van Team Verhaar Kickboxing. Wij bieden een aantal combi- lidmaatschappen aan zodat alle Movi Members mee kunnen doen aan zijn bokszaktraining lessen.

Evolve Training + Kickboxing
– 2x per week Evolve Training en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing

Open Gym + Kickboxing
– Onbeperkt Open Gym en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Wil je weten of het programma bij jou past of wil je het graag een keer uit proberen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis kennismaken!

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym