fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Franchise partners

×

Franchise partners

Movi Performance Gym is een nog relatief jonge maar zeer succesvolle speler in de snelgroeiende markt van Fitness- en PT studio’s. Door onze jarenlange ervaring en goede kijk op de markt hebben we een uniek businessmodel in korte tijd neergezet. In het verlengde hiervan willen we de groei versnellen door ons bewezen totaalconcept via een franchiseformule verder uit te bouwen.

Groei en succes liggen eigenlijk altijd in de handen van onze partners en medewerkers – hoe ze omgaan met het product, kernwaarden en vooral hoe ze van leden fans maken. Dáárom besteden we veel zorg en aandacht aan de werving en selectie van de juiste partners. We zoeken waardevolle partners, die over kwaliteit, expertise, netwerken en kennis beschikken en een oprechte passie voor Personal Training hebben, zonder daaraan ooit enige concessies te doen.

Onze franchisepartners voegen met hun ondernemerschap, kennis, bekendheid in de lokale omgeving, eigen netwerk en, last but not least, met hun persoonlijkheid een belangrijke meerwaarde toe aan de groei van Movi Performance Gym. Al deze kenmerken zijn ontzettend belangrijk om ook op lange termijn succesvol te blijven groeien. Daarom zoeken we de volgende kwalificaties in franchisepartners

Wij zoeken:

 • passie voor Personal Training
 • sterke affiniteit met onze kernwaarden, historie, product, concept, systeem en procedures
 • oprechte focus op mensen; tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot lange termijn succes
 • visie en ondernemend kunnen denken
 • ervaring en zelfvertrouwen
 • positief en inspirerend leiderschap en ondernemerschap
 • maximaal klantgerichte houding
 • bereid en in staat om continu nieuwe kennis en ervaring op te nemen
 • bereid en in staat om als ondernemer te functioneren en tegelijkertijd ook onderdeel te zijn van een groter systeem
 • solide netwerk van (zaken)partners
 • staan midden in de regionale en lokale samenleving, mentaliteit en cultuur
 • bereid en in staat zijn om de groei van Movi Performance Gym als merk en bedrijf maximaal te ontwikkelen in het betreffende gebied
 • ervaring in groei en business development
 • sterke uitvoerders met operationele ervaring en een echte hands-on mentaliteit
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.