fbpx
Fysiotherapie Veenendaal

Movi Performance Gym

Fysiotherapie

Movi Performance Gym heeft inhouse een fysiopraktijk en werkt samen met verschillende fysiotherapeuten uit de omgeving. Vraag ons naar meer informatie.

Gratis adviesgesprek
×

Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

Wij van STC-Ede (Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede) staan klaar om je klachten te laten behandelen wanneer lichaamsbeweging beperkt is na een blessure, operatie of andere reden. Onze deskundige fysiotherapeuten, met meer dan 10 jaar ervaring, zijn gespecialiseerd in sportblessures en knieproblematiek.

Wie zijn wij?

Wij zijn Daniël en Stefan en wij hebben veel kennis en ervaring in de sportrevalidatie. Zo heeft Daniël zelf meerdere operaties gehad en gewerkt aan herstel, blessurepreventie en het behalen van sportspecifieke doelen.Stefan heeft ruime ervaring met het begeleiden van hardlopers, voetballers, korfballers en tennisspelers. Wij scholen ons regelmatig bij en leveren zorg op maat na een blessure of operatie en helpen je fit te blijven.

Afspraak inplannen

Sport revalidatie

Movi Performance Gym

Sport revalidatie

Voor een beste resultaat van de revalidatie van je blessure is het gewenst om de stap van revalidatie naar aansluiting bij het team zo klein mogelijk te houden. Movi Performance Gym werkt daarom samen met verschillende fysiotherapeuten. Hierdoor kun je tijdens bijna alle fases van je revalidatie blijven trainen en wordt de kans dat je revalidatie slaagt groter. Ben je klaar om te starten met revalideren? Of wil je meer informatie over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

MOVI PERFORMANCE GYM

Type blessures

Blessures kunnen vele oorsprongen hebben. Extreme bewegingen kunnen aanleiding geven tot het oplopen van blessures, maar meestal zijn blessures sport gerelateerd. Het is een vorm van lichamelijk letsel die tijdens het sporten opgelopen kan worden.

Acute blessures

Je enkel verzwikt of een verdraaide knie opgelopen? Het kan elke sporter overkomen. Voor goed en verantwoord herstel is het handig om te weten welke stappen je moet ondernemen.

Overbelasting

Je enkel verzwikt of een verdraaide knie opgelopen? Het kan elke sporter overkomen. Voor goed en verantwoord herstel is het handig om te weten welke stappen je moet ondernemen.

Herstel voor of na een operatie

Na een operatie is het altijd verstandig om jouw belastbaarheid onder begeleiding van een sportfysiotherapeut op te bouwen. Ook in de periode voor een operatie is het verstandig om je te laten begeleiden om zo fit mogelijk de operatie in te gaan. Meer weten?

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.