Fysiotherapie Veenendaal

Movi Performance Gym

Fysiotherapie Veenendaal

Movi Performance Gym werkt samen met verschillende fysiotherapeuten uit de omgeving. Vraag ons naar meer informatie.

Gratis adviesgesprek
×
Manueel therapeut

Personal training Veenendaal

Manueel therapeut

In het bijzonder heeft de Manueel Therapeut kennis en vaardigheden op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten. In de praktijk zou het kunnen dat een Manueel Therapeut voorstelt om een manipulatie uit te voeren voor een beoogd effect. Een manipulatie is een korte snelle mobilisatie in een bepaalde hoek van het gewricht en deze kan gepaard gaan met een klikkend of knappend geluid (het zogenaamde ‘kraken’). Soms wordt Manuele Therapie ingezet om de voorwaarden te kunnen scheppen om jou zonder pijn of beperkingen te kunnen laten bewegen en dat je in staat bent om weer te kunnen trainen.

Gratis adviesgesprek

Sport revalidatie

Movi Performance Gym

Sport revalidatie

Voor een beste resultaat van de revalidatie van je blessure is het gewenst om de stap van revalidatie naar aansluiting bij het team zo klein mogelijk te houden. Movi Performace Gym werkt daarom samen met verschillende fysiotherapeuten. Hierdoor kun je tijdens bijna alle fases van je revalidatie blijven trainen en wordt de kans dat je revalidatie slaagt groter. Ben je klaar om te starten met revalideren? Of wil je meer informatie over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis adviesgesprek

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten over ons?

Review 5 sterren

Menno veldman
Movi Performance Gym is een hele fijne plek om te sporten. Gertjan en de andere trainers maken het leuk. Ik ben een hele fanatieke hardloper en had nooit gedacht dat ik iets zou opschieten met krachttraining. Toch wel! Het verschil is enorm, zelfs na een paar lessen!

Review 5 sterren

Daryl Baars
Bij reguliere sportscholen ging voor mij de lol een beetje van het sporten af. Inmiddels ben ik al een poos actief bij Movi Performance Gym en alle plezier is weer terug! Toffe trainers die de tijd voor je nemen, goed ingerichte sportschool en het Body Switch programma is echt perfect voor mij. Absolute aanrader!

Review 5 sterren

W. Valkenburg
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ac sem sed dui consectetur euismod vulputate a magna.

Gratis adviesgesprek

MOVI PERFORMANCE GYM

Gratis adviesgesprek

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.