Fysiotherapie Veenendaal

Gegarandeerd resultaat met Movi Performance GYM

FYSIO

THERAPIE

Movi Performance Gym werkt samen met Fysiotherapie Musculi. Onderleiding van Wesley van Brakel werken we samen om onze clienten pijnvrij te krijgen en/of te houden.

MUSCULI fysiotherapie richt zich op de klachten en blessures van het bewegingsapparaat. Of je nu van je (pijn)klachten af wil komen, wilt revalideren na een blessure of sterker wil worden in je sport. MUSCULI fysiotherapie biedt maatwerk bij jouw doelen.

MANUELE THERAPIE

In het bijzonder heeft de Manueel Therapeut kennis en vaardigheden op het gebeid van wervelkolom gerelateerde klachten. In de praktijk zou het kunnen dat de Manueel Therapeut van MUSCULI voorstelt om een manipulatie uit te voeren voor een beoogd effect. Een manipulatie is een korte snelle mobilisatie in een bepaalde hoek van het gewricht en deze kan gepaard gaan met een klikkend of knappend geluid (het zogenaamde ‘kraken’). Bij MUSCULI zetten we de Manuele Therapie in om de voorwaarden te kunnen scheppen om jou zonder pijn of beperkingen te kunnen laten bewegen en dat je in staat bent om weer te kunnen trainen

SPORT REVALIDATIE

Voor een beste resultaat van de revalidatie van je blessure is het gewenst om de stap van revalidatie naar aansluiting bij het team zo klein mogelijk te houden. MUSCULI biedt daarom sportrevalidatie om je topfit af te kunnen leveren bij je club. Hierdoor kunnen alle fases van je revalidatie worden doorlopen en wordt de kans dat je revalidatie slaagt groter.

Vraag hier een afspraak aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

WhatsApp