Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal

×
Ga terug naar het overzicht

Lipoedeem en afvallen

Lipoedeem is een aandoening waar veel vrouwen last van hebben en waar nog weinig bekendheid over is. Veelal wordt gezegd dat afvallen en lipoedeem niet samen gaan. Gelukkig hebben wij met deze klant het tegendeel kunnen bewijzen. Lees haar ervaringen hieronder. Afgelopen zomer was tijd om de knop om te zetten. Ik was niet blij met mijn gewicht en liep al tijden bij de fysiotherapeut met klachten aan mijn benen. Ik had pijn met lopen in me knieën, veel last van kramp en hele gevoelige en zere benen. Dit moest veranderen. Via internet vond ik Movi en na een kennismaking ben ik gestart met het body switch programma. Tijdens mijn eerste meting zag Gertjan dat ik lipoedeem heb in mijn benen. Dit verklaarde al mijn pijn klachten en dit werd later ook door een arts bevestigd. Ik was blij om te weten waar mijn klachten vandaan komen maar ook teleurgesteld dat geen enkele medici dit eerder heeft kunnen vaststellen. Dit gaf mij de nodige motivatie om het probleem aan te pakken. Iets wat ik eerder niet had om serieus te gaan afvallen. Met persoonlijke trainingen, metingen en voedingsadvies ben ik tot nu toe al 13kg afgevallen! Een wereld van verschil in gewicht natuurlijk maar ook in hoe ik me voel. Bijna alle klachten aan mijn benen zijn verdwenen. Ik heb veel meer energie, een beter humeur en voel me stuk sterker!

Ga terug naar het overzicht
Lipoedeem Veenendaal

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym