Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Annemarie

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Annemarie

Naam: Annemarie
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats: Leersum

Aan welke oefening heb je een hekel?
Lunges! Ik hou niet zo van lunges, in welke variant dan ook. Een hekel is een heel groot woord trouwens, maar nee die zijn niet favoriet.

Welke oefening is jouw favoriet?
Deadliften! Echt een krachtexplosie van je hele lijf en hoe kicken is het om over die 100 kg heen te gaan! Ik was zo trots toen ik die haalde en dat ik een paar weken daarna de 109kg liftte. Supervet! Laatst hadden we op zaterdagochtend de deadlift workshop waarin we alle stapje een voor een doorliepen om de techniek te verbeteren. Een uur lang deadliften! Ik was een blij mens.

Wat is jouw motivatie/doel?
Toen ik startte afgelopen februari was ik al een paar maanden aan het hardlopen om me voor te bereiden op een fysieke test die bij een sollicitatie hoort voor een functie die ik graag wil. De combinatie krachttraining en conditietraining is dan de juiste. In mei kwam de vacature open en half juni moest ik die test doen, ruim gehaald, dus enorm blij en trots op mezelf.

Daarnaast wil ik graag nog meer afvallen. In 2016 ben ik 20 kg afgevallen, met heel erg de focus op gewicht, inmiddels ligt mijn focus meer op gezond en sportief leven, wat in een onregelmatige baan als die ik heb nog best wel eens ingewikkeld is, afvallen gaat misschien wat minder snel nu, maar ik voel me nu gezonder en beter als toen, ik denk omdat ik er ontspannener inzit.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Per week rij ik gemiddeld 70km op bij Movi te gaan trainen! Je kan wel zeggen dat ik enthousiast ben over Movi! ?

Op de ‘gewone’ sportschool waar ik hiervoor lid van was (op 5 min. van m’n huis), was weinig begeleiding, weinig interactie, en veel mensen die maar naar de tv’s tuurden tijdens het sporten of in de spiegelwand stonden te staren. Prima als dat je ding is, maar ik vond het er niet zo.

De trainingen bij Movi zijn ontzettend leuk en gezellig, het samen doen en elkaar helpen en aanmoedigen spreekt me erg aan. De teamspirit is er iedere training. Ik vind de speciale trainingen ook erg gaaf, SuperSaturday pak ik altijd mee als ik niet hoef te werken en binnenkort de obstical run en straks in september de fatburn challenge

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Sporten geeft me energie en ik word er blij van. Tussen nachtdiensten door toch een rondje gaan hardlopen of een training mee pakken, maakt dat ik me een stuk energieker voel in de nachtdienst.

Ik voel me overall sterker, gezonder en beter als ik regelmatig sport, fysiek en mentaal. Het doet me echt goed.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Attie, die heeft me een drive volgens mij, die gaat maar door in haar trainingen.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym