Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Bjorn

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Bjorn

Wanneer hij binnenkomt weet iedereen dat Bjorn aanwezig is, onze allemans vriend en stiekem onze assistent trainer omdat hij de uitvoering van ieder lid in de gaten houdt. In deze editie van Member of Movi leer je Bjorn beter kennen.

Naam: Bjorn
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Als ik iets heb geleerd van mijn jaren in de waterpolo is het wel dat de oefening waar je het meeste hekel aan hebt, de oefening is waar je het meeste kan winnen. Waar ik op dit moment de meeste winst kan halen, zijn mijn benen. Dus legday en squats kom maar op!

Welke oefening is mijn favoriet?
De deadlift! By far de leukste oefening (nou ja, eigenlijk de oefening waar ik het beste in ben). Ik vind het heel tof om te zien hoeveel kracht/weerstand het lichaam aan kan. Daarbij is dit een van de meest complexe oefeningen en wanneer je die goed uitvoert heel snel grote stappen kan maken.

Wat is jouw motivatie/doel?

Ooit woog ik ruim 115kg, op dat moment was afvallen mijn eerste prioriteit. Nu is het gewicht maar een getal. Mijn motivatie om te sporten is omdat ik er rustig van wordt. Zowel lichamelijk als mentaal, het is mijn ontspanning geworden. Ik sport om mijn vetpercentage naar beneden te brengen en om mentaal op te laden en omdat ik het echt leuk vind!

Wat vind je van sporten bij Movi?
Uitdagend, professioneel, leuk en ieder traint op zijn of haar eigen niveau en dat is oke. De kracht van Movi is dat ieder er voor zichzelf traint en toch samenwerkt. De mensen die er sporten komen voor het sporten, sociale activiteiten en de goede begeleiding (zowel tijdens het sporten als met voeding en andere zaken). Dat maakt Movi voor mij Movi.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/ humeur/ omgeving?
Zoals ik al aangaf sporten is voor mij ontspanning, een noodzaak en leuk. Als mijn planning het niet toe laat om te sporten wordt ik onrustig, chagrijnig en is mijn sociale leven minder blij met mij (zeg ik het netjes). Qua gezondheid kan ik wel zeggen dat het een heel heel heel groot verschil is met vroeger. Ik voel me energiek, fit en vrij.

Wie nodig jij uit voor de volgende Member of Movi en waarom?
Ai.. Er zijn zoveel mensen waarvan ik nieuwsgierig ben wat hun reden is om te sporten en waarom ze voor Movi hebben gekozen. Een lastige keuze…..ik kies voor Marleen Wien, een fanatiek sporter, een motivator en voorbeeld voor mij. Ik ben benieuwd naar haar verhaal!

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym