Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Erwin

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Erwin

Naam: Erwin Valkenburg
Leeftijd:38
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Ik heb niet aan specifiek 1 oefening een hekel. Het is meer de combinatie van bepaalde oefeningen die het zwaar maken. Bijvoorbeeld bij een setje van squatten, step ups en lunges dan is de lol er wel aardig vanaf.

Welke oefening is jouw favoriet?
Ondanks het feit dat je het er snel warm van krijgt vind ik de squat wel lekker.! En een eind roeien vind ik op z’n tijd ook wel leuk.

Wat is jouw motivatie/doel?
De motivatie is om fit te blijven en ik vind het leuk om te trainen. De doelen die ik had toen ik ruim anderhalf jaar geleden begon heb ik inmiddels ruimschoots gehaald.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Het is zeker een aanrader, maar dan wel voor de serieuze sporters. Omdat je een programma afwerkt ga je toch elke keer net even iets verder als wanneer je zelf zou trainen. De eerste maand is pittig, maar daar moet je even doorheen.

De resultaten mogen er dan ook wel zijn. De garderobe is wel een keer aangepast inmiddels.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik had in het verleden nog wel eens last van mijn rug door het werk, maar dat dat is niet meer voorgekomen sinds ik bij Movi train. En de conditie is ook serieus vooruit gegaan, dat merk je de rest van de week ook.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Patrick Tanis , omdat hij dat vast leuk vindt en ik moet toch iemand noemen

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym