Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Jeroen

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Jeroen

Naam: Jeroen Verhaaf
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Ik vind de pull up dramatisch en het moment na de laatste burpee ?

Welke oefening is jouw favoriet?
Ik vind het persoonlijk erg fijn om te bankdrukken! Heerlijk even liggen ?

Wat is jouw motivatie/doel?
Ik was/ ben enkele kilo’s te zwaar! Inmiddels gaat het de goede kant op.  Ook heb ik een werkgever welke van mij eist fit te zijn.

Wat vind je van sporten bij  Movi?
Het is ontzettend gezellig, vooral het concept van 6 personen per training.  Elkaar helpen, oppeppen en doorgaan. Ook naast het trainen zijn er leuke evenementen en bijeenkomsten.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Mijn hele levensstijl is om gegooid! Ander eetpatroon, merken dat je fitter bent, meer energie, beter slapen en meer energie om met mijn gezin leuke dingen te doen.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of  Movi’ en waarom?
Jurrian Opperman!  Die zweet al wanneer hij maar aan een dumbell denkt!

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym