Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Leon

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Leon

Member of Movi: Leon kan 220kg tillen en traint zijn biceps voor zijn vrouw! Lees hieronder zijn ervaringen met Movi Performance Gym.

Naam:  Leon Wien
Leeftijd: 30
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Squat en deadlift vind ik wel heel intens. Doordat er inmiddels zoveel gewicht op de stangen zit zijn deze oefeningen echt wel heftig. Maar na de training voelt het weer helemaal lekker.

Welke oefening is jouw favoriet?
Mijn favoriet is bench press. Maar de oefening die ik het meeste uitvoer is de hammer curl. Mijn vrouw die heeft graag dat ik grote biceps krijg, dus uit liefde voor haar doe ik daar maar wat moeite voor.

Wat is jouw motivatie/doel?
Mijn voornaamste reden om te gaan sporten bij Movi Performance Gym is om fit te zijn/te worden. Ik ben inmiddels 1,5 jaar bij movi aan het trainen en voel mij fitter maar zie aan mijn bouw ook erg veel verschil.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Leuk! De manier van trainingen is fijn. Ik hoef niet meer zelf na te denken over wat effectieve trainingen zijn. Daarnaast wordt in de gaten gehouden of mijn uitvoeringen goed zijn en zo worden de blessures beperkt. Ook is de sfeer erg gezellig. De meeste mensen kennen elkaar. Voor en na de training wordt er altijd wel even gezellig gekletst. Movi organiseert daarnaast ook leuke activiteiten zoals bring a friend of family workout.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Regelmatig ga ik samen met mijn vrouw Marleen trainen. Voor ons is het een uitje en lekker moment van samen iets doen. Ik voel me door het sporten een stuk fitter.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Voor de volgende member of movi nodig ik Jeroen Verhaaf uit.

Leon tilt 220kg (2)

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym