Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Marieke

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Marieke

Altijd vrolijk en in voor een geintje. Een doorzetter met steeds meer energie

Naam: Marieke de Jong
Leeftijd: 37
Woonplaats: Veenendaal 

Aan welke oefening heb je een hekel?
De lunge, niet te verwarren met “lunch” ?

Welke oefening is jouw favoriet?
Ik denk de deadlift.  Ik word vooral blij van afwisseling. 

Wat is jouw motivatie/doel?
Doel was sterker worden na een knie blessure en lekkerder in mijn lijf zitten.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Super leuk! Ik voelde me snel op mijn gemak en train vaak met hetzelfde groepje, waardoor het ook echt gezellig is. Ook kennen de trainers je goed, wat fijn trainen is. Mocht een oefening om wat voor reden niet lukken, dan weten ze altijd een optie. Fijn dat er altijd een training voor je klaar staat. 

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik voel me fitter en energieker. Ook is het makkelijker een gezonde levensstijl vol te houden als je ook regelmatig sport. Ook voel je je minder schuldig als je wel eens lekker een frietje eet of heel soms een wijntje doet. 

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?  
Hierbij nodig ik Amanda uit, omdat we door Corona al lang niet meer samen getraind hebben. 

Ga terug naar het overzicht

 

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym