Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Marleen

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Marleen

Naam: Marleen
Leeftijd: 28
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel? 
De airbike! Wat een hel en dan vooral een knock-out wedstrijdje. 30 seconde voluit op de airbike lijkt eindeloos te duren. Ik houd trouwens wel van explosieve oefeningen. Een knock out wedstrijdje op de roeier lijkt me een goed plan.

Welke oefening is jouw favoriet?
Biloefeningen, haha. Alles voor een goede bil. Maar de manier waarop Kevin dat in mijn trainingsschema verwerkt is wel heftig. Hiptrust met 4 seconde zakken of supersetjes zonder rust zijn echt killing. Ik geloof ook dat ik echt heel debiel geluid maak met zulke oefeningen. Ik denk altijd dat het Kevin zijn doel is om mij strompelend de gym uit te laten lopen met legday.

Wat is jouw motivatie/doel?
Mijn hoofd leeg maken. Ik ben nogal een druktemaker en raak spanning en emoties kwijt tijdens het sporten. Natuurlijk is het leuk als je met deadlifts meer dan 100 kilo kan tillen, maar dat is voor mij geen doel op zich.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Super gezellig en er is ruimte voor mij en alle andere leden. Ruimte in de gym om mijn eigen schema te volgen. Ik hoef niet te wachten omdat iemand een apparaat bezet houdt. Maar ook ruimte voor alle verschillende doelen van alle verschillende leden. Er is geen competitie strijd (behalve op zaterdag tijdens supersaturday dan) en het ene lid heeft niet meer status dan de ander. We helpen en motiveren elkaar.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Een hele positieve invloed. Als ik thuis vervelend ben of chagrijnig dan stuurt Leon (mijn man) me gewoon naar de gym. Even afreageren en koppie leeg maken. Dan kan ik er weer tegen aan.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Mijn man Leon natuurlijk. Hij is sinds hij bij Movi traint echt een kast geworden. Daar ben ik mega trots op (ja, kom maar op jongens met alle reacties).

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym