Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Myrka

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Myrka

Naam: Myrka

Aan welke oefening heb je een hekel?
Met stip op nummer 1: burpees alhoewel de airbike een goede tweede plaats heeft. Voor niemand leuk. 

Welke oefening is jouw favoriet?
Lastig kiezen maar ik denk de deadlift omdat ik daar de meeste progressie heb geboekt. Aan het begin kon ik nauwelijks een barbell uit het rek tillen maar inmiddels heb ik een PR van 100KG, dat voelt goed. Maar ook met een tabatha planken of benchpress doe je me een plezier. 

Wat is jouw motivatie/doel?
Billen van staal 😉 Grapje natuurlijk, met name: fit worden en blijven en dat uit zich zowel fysiek als mentaal. 

Wat vind je van sporten bij Movi?
Het is de eerste gym waar ik nooit met tegenzin heen ga en inmiddels een jaar lang minimaal 3 keer per week te vinden ben. Dat is nog niet eerder gelukt bij een andere sportschool en zegt wat mij betreft genoeg. Door de goede begeleiding behaal je je persoonlijke doelstellingen en verleg je je eigen grenzen telkens weer, en alles op een veilige manier. Niet alleen krijg je goede begeleiding tijdens het trainen maar ook nog eens veel advies over voeding en eetpatronen. Daarnaast is de sfeer ontzettend goed, iedereen motiveert elkaar en er altijd ruimte voor veel gezelligheid naast serieus trainen. 

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Een zeer positieve invloed, ik voel me fit en heb meer energie dan ooit. 

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom? 
Carmen, omdat ze zo graag in de spotlights staat en daarnaast ook onderdeel is van de fantastische feestcommissie van Movi. 

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym