Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Niels

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Niels

Naam: Niels Mulder
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
De slee, als ik ergens stuk op ga is dat ding het wel.

Welke oefening is jouw favoriet?
Alles met bovenlichaam. Ik train hiernaast ook nog voor voetbal, dus leg graag de nadruk op het bovenlichaam tijdens de training bij Movi Performance Gym.

Wat is jouw motivatie/doel?
Ik wil in eerste instantie een stuk afvallen in vetpercentage om vervolgens vooral te groeien in spiermassa zonder extra vet aan te komen. Dat gaat tot zo ver best goed!

Wat vind je van sporten bij Movi?
Super gezellige groep, zowel leden als de trainers. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de begeleiding in de gym en niet te vergeten de feestjes. Haha

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Het trekt je even uit je werkleven, hierdoor kan ik goed mijn gedachten verzetten. Daarnaast geeft het mij een extra energie boost.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Ik nodig mijn woensdag trainingsbuddy Bjorn uit voor de volgende Member of Movi.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym