Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Patrick

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Patrick

Naam: Patrick Tanis
Leeftijd: 35
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Deadliften. Dat vind ik lastig omdat ik de techniek niet goed beheers. Misschien verstandig om een  keer extra aandacht aan te schenken.

Welke oefening is jouw favoriet?
Power bench, want ik train graag het bovenlichaam

Wat is jouw motivatie/doel?
Fit blijven en een goed lichaam?

Wat vind je van sporten bij Movi?
Goede begeleiding en vooral gezellig sfeertje!

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Je voelt je eigen een stuk fitter.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Wouter vd Kraats omdat die het verdient!!

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym