Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Shawn

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Shawn

Member of Movi: Shawn is een harde werker en zijn PR’s worden keer op keer verbroken. Hij blijft groeien in kracht! Lees hieronder zijn ervaringen met Movi Performance Gym.

Naam en leeftijd: Mijn naam is Shawn Kromwijk en ik ben net 28 jaar geworden.

Woonplaats: Ik woon officieel in Woerden maar als permanente logé van jullie trainer Bjorn ben ik eigenlijk altijd in Veenendaal.

Aan welke oefening heb je een hekel?
De oefening waaraan ik echt een gruwelijke hekel heb en gelijk een rechtsomkeer naar huis wil maken wanneer ik die op het bord zie is…..de burpee. Deze oefening is voor mij echt demotiverend. Liever een kilo erbij dan een burpee.

Welke oefening is jouw favoriet?
De leukste oefeningen vind ik de squat en de deadlift. De squat omdat je daar goeie billen van krijgt ? De deadlift omdat ik daar goed in ben en lekker vooruitgang in boek. Wie vind het nou niet leuk om te zien dat hij ergens beter in wordt?

Wat is jouw motivatie/doel?
Toen ik net begon bij Movi kon ik nog niet de trap op naar de 4e verdieping. Eenmaal daar boven aangekomen stond ik eerst als een hoop ellende een kwartier na te hijgen. Eerste punt was dus om mijn conditie te verbeteren. Daarnaast mocht de 17 kilo die ik was aangekomen er voor het grootste gedeelte ook wel weer af. Dat was nog een klein puntje om mee aan de slag te gaan. Nu ik met twee volle boodschappentassen die 4 verdiepingen omhoog vlieg zonder na te hijgen en er inmiddels weer 12 kilo af is ben ik begonnen met kracht training.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Leuk, gezellig, vriendelijk, open, laagdrempelig en effectief. Je leert makkelijk mensen kennen bij Movi, het is gezellig, mensen zijn behulpzaam en supporten elkaar. Dat maakt het ook makkelijk om ‘alleen’ te gaan trainen. Er zijn altijd wel gezellige mensen die dezelfde les volgen.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Sporten heeft er voor gezorgd dat ik energieker ben en mij fitter voel. Ik ben ook meer op mijn voeding gaan letten. Ik eet nog alles (ook die donuts en die spare-ribs) maar niet meer zo veel en vaak als voorheen. Een lasagne van courgette (wat super makkelijk is om te maken) is ook heel erg lekker. Beter gaan eten is een van de simpelere aanpassingen in mijn leven geweest. Ik  heb niet meer van die dips na het eten en ik ben niet meer zo vaak moe op een dag waardoor mijn humeur ook een stuk beter is als in ik klaag een stuk minder haha.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
De next ‘Member of Movi’ is Yvette Nagel. Kan fanatiek sporten en het is altijd gezellig.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym