Sportschool in Veenendaal

Kennismaken: Yvette

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Yvette

Naam: Yvette
Leeftijd: 45
Woonplaats: Veenendaal
Aan welke oefening heb je een hekel? Burpee!!

Welke oefening is jouw favoriet? Deadlift!! (Toevoeging door Movi: Yvette kan 120kg optillen!)

Wat is jouw motivatie/doel?
Tegenwoordig is het mijn doel om in balans te blijven qua fitheid, shape en kracht. Door alle afwisseling en adviezen lukt dat ook.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Gewoon SUPER! Professioneel, effectief en vooral gezellig. Ik voel me op mijn plek bij Movi. Dat ik nu al bijna 2 jaar sport bij dezelfde sportschool en dan ook nog meerdere keren per week…..wie had dat ooit gedacht. Als iemand mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik door de regen zou fietsen om op tijd bij een sportles te zijn, dan zou ik keihard gelachen hebben…Nu doe ik wel gekkere dingen om mijn lessen te kunnen volgen, er is maar weinig (wijnig) dat mij tegen kan houden om te gaan.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik voel mij veel beter en sterker, geen pijntjes en rugklachten meer. Conditie is beter en mijn nachtrust ook, wat zorgt voor een prettiger humeur en daar wordt de omgeving weer blij van. Verder wordt door de omgeving opgemerkt dat vooral mijn achterkantje beter in vorm is ha, ha…

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Erwin omdat hij een motivator is, zelf mooie resultaten heeft behaald en het stiekem best leuk vindt om Member of Movi te zijn.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym