Member of Movi: Erwin

Naam: Erwin Valkenburg
Leeftijd:38
Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Ik heb niet aan specifiek 1 oefening een hekel. Het is meer de combinatie van bepaalde oefeningen die het zwaar maken. Bijvoorbeeld bij een setje van squatten, step ups en lunges dan is de lol er wel aardig vanaf.

Welke oefening is jouw favoriet?
Ondanks het feit dat je het er snel warm van krijgt vind ik de squat wel lekker.! En een eind roeien vind ik op z’n tijd ook wel leuk.

Wat is jouw motivatie/doel?
De motivatie is om fit te blijven en ik vind het leuk om te trainen. De doelen die ik had toen ik ruim anderhalf jaar geleden begon heb ik inmiddels ruimschoots gehaald.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Het is zeker een aanrader, maar dan wel voor de serieuze sporters. Omdat je een programma afwerkt ga je toch elke keer net even iets verder als wanneer je zelf zou trainen. De eerste maand is pittig, maar daar moet je even doorheen.
De resultaten mogen er dan ook wel zijn. De garderobe is wel een keer aangepast inmiddels.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik had in het verleden nog wel eens last van mijn rug door het werk, maar dat dat is niet meer voorgekomen sinds ik bij Movi train. En de conditie is ook serieus vooruit gegaan, dat merk je de rest van de week ook.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Patrick Tanis , omdat hij dat vast leuk vindt en ik moet toch iemand noemen

Previous

Next

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp