Member of Movi: Leon

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

MEMBER OF MOVI: LEON

Member of Movi: Leon kan 220kg tillen en traint zijn biceps voor zijn vrouw! Lees hieronder zijn ervaringen met Movi Performance Gym.

Naam:  Leon Wien

Leeftijd: 30

Woonplaats: Veenendaal

Aan welke oefening heb je een hekel?
Squat en deadlift vind ik wel heel intens. Doordat er inmiddels zoveel gewicht op de stangen zit zijn deze oefeningen echt wel heftig. Maar na de training voelt het weer helemaal lekker.

Welke oefening is jouw favoriet?
Mijn favoriet is bench press. Maar de oefening die ik het meeste uitvoer is de hammer curl. Mijn vrouw die heeft graag dat ik grote biceps krijg, dus uit liefde voor haar doe ik daar maar wat moeite voor.

Wat is jouw motivatie/doel?
Mijn voornaamste reden om te gaan sporten bij Movi Performance Gym is om fit te zijn/te worden. Ik ben inmiddels 1,5 jaar bij movi aan het trainen en voel mij fitter maar zie aan mijn bouw ook erg veel verschil.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Leuk! De manier van trainingen is fijn. Ik hoef niet meer zelf na te denken over wat effectieve trainingen zijn. Daarnaast wordt in de gaten gehouden of mijn uitvoeringen goed zijn en zo worden de blessures beperkt. Ook is de sfeer erg gezellig. De meeste mensen kennen elkaar. Voor en na de training wordt er altijd wel even gezellig gekletst. Movi organiseert daarnaast ook leuke activiteiten zoals bring a friend of family workout.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Regelmatig ga ik samen met mijn vrouw Marleen trainen. Voor ons is het een uitje en lekker moment van samen iets doen. Ik voel me door het sporten een stuk fitter.

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Voor de volgende member of movi nodig ik Jeroen Verhaaf uit.

Leon tilt 220kg (2)

Previous

Next

Let op:

In verband met het corona protocol welke wij hanteren zijn er wel restricties voor het reserveren van lessen en/of trainingen. Screen jezelf dan ook op onderstaande 4 noodzakelijke vragen alvorens je contact opneemt en/of online een afspraak maakt: 

1. Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts?

 2. Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?

 3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

 4. Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

  Indien je één van de vragen beantwoord met 'ja', dan is het reserveren niet mogelijk.  Indien je wel kunt reserveren, dan wordt je vriendelijk verzocht om een badlaken mee te nemen naar de gym. 

Samen staan we STERK!

In onze beleving is er maar één manier om de coronacrisis te verslaan en dat is door het SAMEN te doen.
WhatsApp