Member of Movi: Yvette

Naam: Yvette
Leeftijd: 45
Woonplaats: Veenendaal
Aan welke oefening heb je een hekel? Burpee!!

Welke oefening is jouw favoriet? Deadlift!! (Toevoeging door Movi: Yvette kan 120kg optillen!)

Wat is jouw motivatie/doel?
Tegenwoordig is het mijn doel om in balans te blijven qua fitheid, shape en kracht. Door alle afwisseling en adviezen lukt dat ook.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Gewoon SUPER! Professioneel, effectief en vooral gezellig. Ik voel me op mijn plek bij Movi. Dat ik nu al bijna 2 jaar sport bij dezelfde sportschool en dan ook nog meerdere keren per week…..wie had dat ooit gedacht. Als iemand mij 2 jaar geleden had gezegd dat ik door de regen zou fietsen om op tijd bij een sportles te zijn, dan zou ik keihard gelachen hebben…Nu doe ik wel gekkere dingen om mijn lessen te kunnen volgen, er is maar weinig (wijnig) dat mij tegen kan houden om te gaan.

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik voel mij veel beter en sterker, geen pijntjes en rugklachten meer. Conditie is beter en mijn nachtrust ook, wat zorgt voor een prettiger humeur en daar wordt de omgeving weer blij van. Verder wordt door de omgeving opgemerkt dat vooral mijn achterkantje beter in vorm is ha, ha…

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?
Erwin omdat hij een motivator is, zelf mooie resultaten heeft behaald en het stiekem best leuk vindt om Member of Movi te zijn.

Previous

Next

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op:

In verband met het corona protocol welke wij hanteren zijn er wel restricties voor het reserveren van lessen en/of trainingen. Screen jezelf dan ook op onderstaande 4 noodzakelijke vragen alvorens je contact opneemt en/of online een afspraak maakt: 

1. Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts?

 2. Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?

 3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

 4. Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

  Indien je één van de vragen beantwoord met 'ja', dan is het reserveren niet mogelijk.  Indien je wel kunt reserveren, dan wordt je vriendelijk verzocht om een badlaken mee te nemen naar de gym. 

Samen staan we STERK!

In onze beleving is er maar één manier om de coronacrisis te verslaan en dat is door het SAMEN te doen.
WhatsApp