Sportschool in Veenendaal

Beste investering ooit!

×
Ga terug naar het overzicht

Beste investering ooit!

Jouw gezondheid

Investering in EFT’s, je hypotheek extra af betalen, sparen voor extra pensioen of een eigen bedrijf starten. Allemaal mooie investeringen waar je toch een stuk minder plezier van hebt als je niet fit of gezond bent.  Genieten van je pensioen is een stuk lastiger wanneer je niet de dingen kan doen die je graag wilt.

Het advies is om minimaal twee keer per week spierversterkende oefeningen te doen voor ten minste 30 minuten. Dit heeft namelijk veel positieve effecten op je gezondheid. Je energielevel zal stijgen en je zult merken dat veel dagelijkse activiteiten gemakkelijker gaan. Het is goed voor je zelfvertrouwen, want je kan vaak meer dan je denkt. Daarnaast slaap je beter als je een rustige krachttraining hebt gedaan. Deze effecten samen zorgen ervoor dat je je gelukkiger voelt.

Wanneer jij huppelend wilt genieten van jouw pensioen is het juist belangrijk om te blijven investeren in je gezondheid.

Hoeveel mag/moet investeren in je gezond kosten?

Er zijn altijd een aantal dingen die je kan doen om je gezondheid te verbeteren en die weinig extra geld kosten. Zorg dat je regelmatig wandelt of fietst, neem de trap in plaats van de lift enzovoorts. We kennen de tips allemaal wel. Ook op het gebied van voeding. Toch geeft dit vaak niet genoeg resultaat of lukt het ons zelfs niet om dit vol te houden.

Vervolgens zijn er veel mensen die zichzelf aanmelden voor een budget gym. Vol nieuwe moed en energie gaan zij aan de slag. Vaak zijn dit trainingen zonder doelen en weinig begeleiding. De abonnementen worden trouw elke maand betaald, maar je gaat niet na drie weken niet meer naar de gym. Van budget gyms is dit een verdienmodel. Wees je hiervan bewust voordat je je inschrijft. Want zoals vaker geldt ook bij sportscholen; goedkoop is duurkoop.

Vind jij jouw gezondheid echt belangrijk? Wil jij werken aan jouw persoonlijke doelen? Durf jij te erkennen dat elk lichaam anders is en dat er geen gouden regel is om fit te worden (dan deed heel Nederland dat namelijk wel)? Dan is het tijd om echt te gaan investeren.

Omdat elk lichaam anders is en iedereen verschillende doelstellingen heeft is het belangrijk om opzoek te gaan naar een gym die jou persoonlijk advies kan geven. Doordat de meeste van ons een druk leventje hebben met werk, gezin, huishouden en een sociaal leven is de motivatie soms ver te zoeken om te werken aan je gezondheid. Dit is niet raar, maar juist daarom is het vinden van een gym die jou ook motiveert en kent belangrijk. Een trainer die jou kent en begeleidt is van meerwaarde om jouw doelen te kunnen behalen.

Dus stel jezelf nog eens de vraag: Hoeveel mag jouw gezondheid kosten?
Ga jij voor een budget gym en verwacht jij mega resultaat?
Of is gezondheid eindelijk iets waarin jij wilt gaan investeren?

Gratis kennismakenGa terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym