Sportschool in Veenendaal

Olympic Lifting

×
Ga terug naar het overzicht

Olympic Lifting

Vanaf september start er een cursus ‘Olympic Lifting’ in de gym.
We zullen in deze 4-weekse cursus starten met het oefenen van de ‘snatch’. Onder leiding van Hester wordt deze cursus gegeven.
De ‘snatch’ is, net als de andere ‘Olympic Lifting’ bewegingen een explosieve oefening. Explosieve training kunnen volgens onze visie alleen uitgevoerd worden wanneer de belastbaarheid van het lichaam goed genoeg getraind is.

 

Wanneer explosieve krachttrainingen ongecontroleerd en zonder goede begeleiding uitgevoerd worden is de kans op blessures erg groot. Wij werken samen met verschillende fysiotherapeuten en horen dat er enorm veel mensen zijn met knie- en schouderklachten door het verkeerd of te vroeg in het trainingsproces uitvoeren van dit soort explosieve oefeningen. Wij willen dit voorkomen en voorzichtig, doordacht en deskundig met onze leden omgaan.

Toch heeft het doen van deze explosieve oefeningen ook een voordeel. Het is een nieuwe en andere trainingsprikkel voor het lichaam en daardoor kan het helpen om weer meer vooruitgang te boeken in de trainingen. Daarnaast kunnen dit soort oefeningen een positief effect hebben op de hormoonhuishouding. En natuurlijk is het leuk om iets nieuws te leren!

Wij hebben daarom besloten dat wij de leden die in aanmerking komen persoonlijk uitnodigen om mee te doen aan deze cursus. Zo houden wij grip op de veiligheid binnen onze gym en geven wij de leden die het nodig hebben de juiste trainingsprikkels.
Wil je meer weten over onze trainingsvisie? Neem dan een kijkje op onze site of kom langs voor een vrijblijvende kop koffie!
Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym