fbpx Menu

MOVI CORPORATE

Movi Performance Gym denkt graag mee met bedrijven die ziekteverzuim willen verminderen, willen investeren in teambuilding of simpelweg op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Samen sporten, samen afzien en samen doelstellingen behalen blijken gouden ingrediënten voor het bevorderen van de productiviteit op de werkvloer.

Wij beschikken over alle faciliteiten om werknemers beter te laten presteren door onze op maat gemaakte programma’s. Trainen in combinatie met advies op het gebied van voeding kan positief bijdragen aan de werksfeer, het verminderen van ziekteverzuim, opbouwen van zelfvertrouwen maar vooral zakelijk succes. Gezonde en fitte werknemers zijn gelukkiger, beter bestand tegen stress en worden minder snel ziek. Bovendien helpt het verleggen van grenzen tijdens de trainingen ook met de productiviteit op de werkvloer.

Ben je benieuwd op welke manier Movi Performance Gym kan bijdragen aan succes binnen het bedrijf? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons intakeformulier.

Klik hier voor het intakeformulier

Nationaal Gezondheidsplan

Per 1 november 2018 zijn wij gaan samenwerken met High Five Fitness Network om ons aanbod nog interessanter te maken. Het High Five Fitness Network biedt namelijk medewerkers de kans om te gaan bewegen bij een van de vele gym bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Het lidmaatschap wordt verrekend met jouw bruto maandloon waardoor het 40-50% kan schelen op jouw maandelijkse kosten. Hierdoor krijgen werkgevers gezondere werknemers die op zijn beurt zorgen voor minder verzuim en onkosten.

Wil je als werknemers via je werkgever met korting bij ons sporten? Attendeer dan je werkgever op de bedrijfsfitness mogelijkheden van High Five.

Bekijk www.highfive.fit voor meer informatie

Dit is dus niet alleen voor nieuwe leden, maar ook voor bestaande leden. Grijp je voordeel!

WhatsApp