MOVI CORPORATE

Movi Performance Gym denkt graag mee met bedrijven die ziekteverzuim willen verminderen, willen investeren in teambuilding of simpelweg op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Samen sporten, samen afzien en samen doelstellingen behalen blijken gouden ingrediënten voor het bevorderen van de productiviteit op de werkvloer.

Wij beschikken over alle faciliteiten om werknemers beter te laten presteren door onze op maat gemaakte programma’s. Trainen in combinatie met advies op het gebied van voeding kan positief bijdragen aan de werksfeer, het verminderen van ziekteverzuim, opbouwen van zelfvertrouwen maar vooral zakelijk succes. Gezonde en fitte werknemers zijn gelukkiger, beter bestand tegen stress en worden minder snel ziek. Bovendien helpt het verleggen van grenzen tijdens de trainingen ook met de productiviteit op de werkvloer.

Ben je benieuwd op welke manier Movi Performance Gym kan bijdragen aan succes binnen het bedrijf? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons intakeformulier.

Klik hier voor het intakeformulier