Movi Corporate

Movi Perfomance Gym

Movi Corporate

Sporten en coaching voor bedrijven

Gratis kennismaken Over ons
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Movi Corporate

Movi Performance Gym denkt graag mee met bedrijven die ziekteverzuim willen verminderen, willen investeren in teambuilding of simpelweg op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Samen sporten, samen afzien en samen doelstellingen behalen blijken gouden ingrediënten voor het bevorderen van de productiviteit op de werkvloer.

Wij beschikken over alle faciliteiten om werknemers beter te laten presteren door onze op maat gemaakte programma’s. Trainen in combinatie met advies op het gebied van voeding kan positief bijdragen aan de werksfeer, het verminderen van ziekteverzuim, opbouwen van zelfvertrouwen maar vooral zakelijk succes. Gezonde en fitte werknemers zijn gelukkiger, beter bestand tegen stress en worden minder snel ziek. Bovendien helpt het verleggen van grenzen tijdens de trainingen ook met de productiviteit op de werkvloer.

Gratis kennismaken!

Nationaal gezondheidsplan

Wij zijn onder andere gaan samenwerken met High Five Fitness Network om ons aanbod nog interessanter te maken. Het High Five Fitness Network biedt namelijk medewerkers de kans om te gaan bewegen bij een van de vele gym’s bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Het lidmaatschap wordt verrekend met jouw bruto maandloon waardoor het 40-50% kan schelen op jouw maandelijkse kosten. Hierdoor krijgen werkgevers gezondere werknemers die op zijn beurt zorgen voor minder verzuim en onkosten.

Wil je als werknemer via je werkgever met korting bij ons sporten? Attendeer dan je werkgever op de bedrijfsfitness mogelijkheden van bijvoorbeeld High Five.

Bekijk www.highfive.fit voor meer informatie.

Neem contact op!

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan