Movi Leert!

Studiebegeleiding MBO

Sportieve studiebegeleiding voor MBO'ers. Uniek in Veenendaal!

Meld jezelf aan!
×

Studiebegeleiding MBO

Heb jij moeite met plannen, wil je graag betere cijfers of iemand die met je mee kijkt tijdens je studie? Dan ben je bij Movi Leert! aan het juiste adres. Wij helpen jou met je MBO studie en motiveren jou doormiddel van personal training!

Onze studiebegeleiding voor MBO’ers:

  • Veel aandacht, want we werken met kleine groepen
  • Begeleiding van een onderwijs professional
  • Begeleiding op maat
  • Ruimte en tijd voor sport
  • Een stok achter de deur

Gratis kennismaken!

Movi Leert! Veenendaal

Wij geven graag studiebegeleiding aan MBO studenten omdat zij praktisch ingesteld zijn, houden van aanpakken, graag bewegen en enthousiast zijn. Helaas hoort het papierwerk en het maken van opdrachten vaak niet tot de interesses van de studenten. Dit is echter wel een essentieel onderdeel van de meeste studies en zal gedaan moeten worden.

Bij Movi Leert! kunnen wij deze studenten doelgericht helpen en professioneel begeleiden. Er is individuele aandacht, we gaan aan de slag met algemene studievaardigheden en houden de lijntjes kort met u als ouder. De sfeer in onze gym in Veenendaal is uitnodigend, veilig en geeft de jongeren een kans om te studeren, te trainen, plezier te maken en zich te ontwikkelen. Daarnaast zijn onze groepen nooit groot en is er volop tijd voor begeleiding en sturing. Zo wordt werken aan studieopdrachten een minder groot obstakel waar studenten tegenop kijken.

Studiebegeleiding in Veenendaal

Onze studiebegeleiding wordt gegeven in Veenendaal in onze personal trainingsgym aan de Storkstraat. Deze gym heeft 300m2 trainingsoppervlakte en wij hebben een kantoor met 4 grote ruime werkplekken. Daarnaast hebben wij een vergaderruimte waar meerdere personen kunnen werken. Naast voldoende en ruime werkplekken (zeker momenteel in verband met de corona-wetgeving) hebben wij een koffiehoek en een relaxruimte. Zo is er ruimte genoeg voor de studenten om aan de slag te gaan op een rustige en ontspannen werkplek. Daarnaast hebben wij sportief en motiverend personeel dat altijd bereid is om de studenten te helpen, hun vragen te beantwoorden of hen een goede training te geven. Allemaal zijn wij doeners en zijn wij tijdens onze eigen studie ook tegen bepaalde zaken aangelopen. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij goede begeleiding kunnen geven op persoonlijk vlak en daarnaast hebben wij de professionele onderwijskundige ervaring in huis. Lees daarover meer onder het kopje: Over Movi Leert!

Gratis kennismaken!

Tijdens de middag dat de student bij ons aan de slag gaat met zijn schoolwerk is er altijd professionele begeleiding. Wij eisen niet dat er continue in stilte gewerkt wordt, maar geloven in een veilige en gezellige sfeer. Daarom zullen wij investeren in het kennen van de jongeren en in het kletsen tussendoor. Daarnaast kan de student altijd even de gym in als de focus heel ver te zoeken is op die dag. Door deze actieve werkwijze voorkomen wij studievertraging en motiveren wij studenten op een natuurlijke manier.

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan