Movi Training Club – Succesverhaal Renzo

Gegarandeerd resultaat bij Movi Performance Gym

Movi Training Club – Succesverhaal Renzo

Renzo van Ree, 27 jaar uit Scherpenzeel.
“Via een vriend heb ik kennisgemaakt met Movi Performance Gym, ik was die tijd namelijk op zoek naar een andere sportschool met begeleiding. Mijn vetpercentage was veel te hoog, ik had een slechte conditie en ik was totaal niet tevreden met mijn lichaam.
Na mijn eerste proefles wist ik meteen dat dit de ideale match was. Ik kan elke dag doen wat ik wil zonder dat er iemand in de weeg loopt zoals bij een traditionele sportschool. Op deze manier kan ik elke keer het maximale uit mijn trainingen halen.
Ik zit nu bij de Movi Training Club, een groep jonge mannen van mijn leeftijd met allemaal hetzelfde doel. Meer spiermassa, zichtbare buikspieren en een conditie van een atleet. We trainen 4 tot 6 keer per week en elke dag staat er weer een andere training op de planning. We houden goed onze resultaten in de gaten waardoor we veel progressie boeken.
Ik train nu 6 maanden bij Movi Performance Gym en kom gemiddeld 4 tot 6 keer per week. Elke dag kom ik binnen, praten we gezellig bij en is er altijd ruimte voor een geintje. Het familie gevoel binnen de gym maakt het voor mij gewoon helemaal af. Ik heb in de afgelopen 3 maanden meer progressie geboekt dan een jaar bij een traditionele sportschool. Ik ben eindelijk weer tevreden met mezelf, ik voel mij fitter en sterker dan ooit. Mijn leven is flink veranderd sinds ik bij Movi Performance Gym ben gaan sporten en daar ben ik ze heel dankbaar voor.”
Ben jij, net als Renzo, niet tevreden met jouw lichaam. Wil jij meer spiermassa, zichtbare buikspieren en de conditie van een atleet. Meld je dan aan bij de Movi Training Club en laat ons je helpen naar de fitste en sterkste versie van jezelf.

Previous

Next

WhatsApp