Movi Leert!

Studiebegeleiding MBO

Sportieve studiebegeleiding voor MBO'ers. Uniek in Veenendaal!

Stel je vraag!
×

Studiebegeleiding MBO

Heb jij moeite met plannen, wil je graag betere cijfers of iemand die met je mee kijkt tijdens je studie? Dan ben je bij Movi Leert! aan het juiste adres. Wij helpen jou met je MBO studie en motiveren jou doormiddel van personal training!

Onze studiebegeleiding voor MBO’ers:

  • Veel aandacht, want we werken met kleine groepen
  • Begeleiding van een onderwijs professional
  • Begeleiding op maat
  • Ruimte en tijd voor sport
  • Een stok achter de deur

Plaats en tijd

De studiebegeleiding zal starten in januari 2021 op een middag tussen 14-18 uur binnen onze gym in Veenendaal. Welke middag dit wordt, zal afgestemd worden met de cursisten die zich hebben aangemeld. Bij goede inzet mag er meegetraind worden in onze les van 17-18 uur. Alle overige dagen van de week zijn wij bereikbaar voor hulp en studenten kunnen altijd onze gym binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of het stellen van een vraag.

Hieronder lees je meer over de dagindeling en kosten. Als je andere vragen hebt of een kop koffie met ons wilt drinken om kennis te maken, kan je ook vrijblijvend je gegevens hieronder invullen

Ja! Ik wil meer informatie over Movi Leert!

Dagindeling

Tijdens de studiebegeleidingsmomenten zal er gewerkt worden volgens een vast dagritme. Zo is er structuur en duidelijkheid.

Open hier een excel overzicht van de dagindeling.

Kosten

Movi Leert! kost slechts €195 euro per maand. Voor dit bedrag per maand is er 4 uur per week persoonlijke studiebegeleiding in een kleine groep studenten. Daarnaast mag er getraind worden in onze personal trainingsgym en er is koffie, thee en een luisterend oor gratis beschikbaar.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan